ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ


*ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ


*Μαζική με πολλές νέες συμμετοχές αγωνιστών & αγωνιστριών, πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στη Μαγνησία.
Η "αποκλίνουσα συμπεριφορά" χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων δημιουργεί νέα δεδομένα στον αγώνα που διεξάγεται εδώ και 16 μήνες στους δρόμους.
Η κρατική παρέμβαση για λογαριασμό των εργολάβων ληστών των διοδίων, που περίμεναν την (ν)τροπολγία του πιο τζαμπατζή υπουργού, οδηγεί σε νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων και ταυτόχρονα συσσωρεύει νέο εκρηκτικό δυναμικό στα θεμέλια του ανυπόληπτου πολιτικού συστήματος.

Στη συγκέντρωση αναλύθηκαν ο νέες οδηγίες διέλευσης, τις οποίες καλούμε να ακολουθούν πλέον όλοι οι οδηγοί. Η τροπολογία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα ώστε να έχει ισχύ νόμου, αλλά οι οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο blog μας (www.oxidiodia.gr) έχουν εφαρμογή από χθες, καθώς πρέπει χιλιάδες αγωνιστές να ενημερωθούν.

Συναγωνιστές/στριες της περιοχής μας θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική μας κινητοποίηση που θα γίνει 1η Μάρτη στο Σύνταγμα, ενώ αποφασίστηκε το άνοιγμα των διοδίων της περιοχής μας το Σάββατο 5/2, στις 12.00 (προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο Βόλου, 11.20πμ).

Επίσης η επόμενη συνάντηση της Επιτροπής δεν θα γίνει αυτή τη Τετάρτη 2/3, αλλά την αμέσως επόμενη Τετάρτη 9/3, 18.30, στο ΧΩΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος.

28/2/2011
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
www.oxidiodia.gr
www.denplirono.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: