ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

"Σταγώνες": ένα ντοκιμαντέρ για τις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα‏


Αγαπητοί φίλοι,

όπως ίσως γνωρίζετε από παλαιότερη επαφή μαζί μας ή και από τη συμμετοχή σας, εδώ και μερικούς μήνες έχουμε ξεκινήσει μια έρευνα για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για το νερό. Στην πρώτη φάση της έρευνας δεν κοινοποιήσαμε ευρέως τα σχέδιά μας, κυρίως για να αποφύγουμε κάποια εμπόδια που αυτό θα μας δημιουργούσε, παρόλο που επιθυμούμε να στηριχτούμε στον κόσμο που θα ενδιαφερθεί για το θέμα του νερού προκειμένου να υλοποιηθεί το ντοκιμαντέρ μας. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση που κοινοποιούμε την έρευνά μας και ζητάμε  ανοιχτά τη βοήθειά σας σε όποιο επίπεδο επιθυμείτε. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που ενεργοποιήσαμε (www.stagonesdoc.gr) προκειμένου να δημοσιοποιούμε την εξέλιξη της έρευνάς μας, και να το προτείνετε/προωθήσετε ελεύθερα σε όσους φορείς, κινήματα και ανθρώπους γνωρίζετε ότι ενδιαφέρονται γι' αυτή τη θεματική. 


Έχουμε επιλέξει τη στήριξη των ανθρώπων και των κινημάτων για λόγους που εξηγούμε με σαφήνεια στην ιστοσελίδα μας. Αυτό ισχύει και για επαφές που μπορεί να έχετε στο εξωτερικό: όλο το υλικό μας είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά και στα ισπανικά από εθελοντές – ελπίζουμε και σε άλλους για να επεκτείνουμε την προσβασιμότητα στην πληροφορία και σε άλλους πολίτες αυτού του κόσμου! Ακόμη, μπορείτε να στηρίξετε απευθείας οικονομικά την ανεξάρτητη έρευνα και παραγωγή μας. Κάθε ποσό, όσο μικρό κι αν είναι, κάνει τη διαφορά.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την πορεία της έρευνας αυτής.
Η όποιας μορφής στήριξή σας μας είναι πολύτιμη.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε ήδη τρία δίλεπτα βίντεο από τρεις υποθέσεις που διαπραγματεύεται το ντοκιμαντέρ:

Αποπηγάδι Χανίων: Η "υβριδική" επένδυση στο Αποπηγάδι Χανίων, η καταστροφή των πηγών στο βουνό και η σύγκρουση των κατοίκων της περιοχής με την πολυεθνική εταιρεία και την αστυνομία (www.stagonesdoc.gr)

Ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ: Μιλούν ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Νίκος Παπαδάκης, και ο πρόεδρος του Άκτωρα (υποψήφιου αγοραστή της ΕΥΑΘ σε κοινοπραξία με τη γαλλική SUEZ) Δημήτρης Κούτρας (http://stagonesdoc.us3.list-manage.com/track/click?u=e70248f3209447b002b408bcf&id=2d5b4f8aa7&e=e2ce57131c)

Βόλος 1993-2013: Οι κάτοικοι του Πηλίου αντιδρούν στους νέους σχεδιασμούς της ΔΕΥΑΜΒ. Τι συμβαίνει στον Καλλικρατικό δήμο Βόλου; Ποιες συγκρούσεις διεξήχθησαν για το νερό εδώ και χρόνια στο Πήλιο; (http://stagonesdoc.us3.list-manage.com/track/click?u=e70248f3209447b002b408bcf&id=cd979dc02e&e=e2ce57131c)


Νέλλη Ψαρρού, υπεύθυνη έρευνας
Παντελής Παντελόγλου, υπεύθυνος επικοινωνίας
==============================================

Unsubscribe watervolo@gmail.com from this list:
http://stagonesdoc.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=e70248f3209447b002b408bcf&id=28f9119887&e=e2ce57131c&c=ecde173058


Δεν υπάρχουν σχόλια: