ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ιδιωτικοποίηση παντού- Ιδιώτες σεκιούριτι στα στρατόπεδα μεταναστών


Στην τελική ευθεία για την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που θα συνδράμει τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στα κέντρα φύλαξης παράνομων μεταναστών βρίσκεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όπως ανακοίνωσε ο...
αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας. 
Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Δήμα, για το Κέντρο που βρίσκεται στην Κόρινθο και ειδικότερα το πότε υπολογίζεται να σταματήσει η λειτουργία του, ενώ ζήτησε και την ενίσχυση της εκεί αστυνομικής δύναμης, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπεται να κλείσει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. 
“Εύχομαι η χώρα να μπορέσει να επιλύσει το μεταναστευτικό στο σύνολό της και όλο αυτό το action plan, το οποίο έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους εταίρους μας να μην έχει πια ανάγκη. Στον βαθμό, όμως, που η χώρα θα έχει ανάγκη, ο συγκεκριμένος χώρος και το συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει αποτελέσει στρατηγική επιλογή. Κατά συνέπεια, δεν είναι στις προθέσεις μου να υποσχεθώ και σε εσάς προσωπικά, αλλά στην κορινθιακή κοινωνία, την οποία υπολήπτομαι και σέβομαι, κάτι το οποίο δεν είναι στον άμεσο ή στον μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό του υπουργείου”, δήλωσε ο υπουργός.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: