ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Δολοφονια 16χρονου στο Μπρουκλιν


Μια χαμένη στα αζήτητα είδηση έπεσε στην αντιληψη μου σήμερα το πρωί. "Το Μπρούκλιν σε πολιορκία για τέταρτη ημερα" είδα κάπου στα πεταχτά.

Δύο μπάτσοι, δολοφονησαν έναν αφροαμερικάνο, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ μόλις 16 χρονών με 11 σφαίρες παρακαλώ οι τρεις εκ των οποίων πισωπλατα. Το όνομα αυτού Kimani Gray. Λένε ότι τους σημάδεψε με περίστροφο. Βέβαια περίστροφο δεν βρέθηκε ποτέ. Κάτι αντιστοιχο με τα φονικά πλαστικά μπουκαλια που πέταξαν οι πιτσιρικάδες το 2008 στον Κορκονέα.

Αυτόπτης μαρτυρας υποστηρίζει ότι το παιδί ήταν άοπλο και ικέτευσε τα γουρούνια για τη ζωή του. Η αφορμή για τους 11 πυροβολισμούς ήταν ότι πήγε να σφίξει τη ζώνη του παντελονιου του και οι μπάτσοι το θεώρησαν ύποπτο.

Το γεγονός πυροδότησε την οργή των κατοίκων που διαμαρτύρονται για τέταρτη ημέρα. Κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν σπευσει στην περιοχή μιλάνε για στρατιωτικό νόμο. Οι γονείς του άτυχουν Kimani υποστηρίζουν ότι η αστυνομία τρομοκρατεί συχνά τους αφροαμρικάνους και τους λατίνους έφηβους.

Σε άλλη μια άκρη της Γης παρατηρούμε αστυνομική βια με θύμα ξανα ένα παιδι. Τι στο διάολο τους κάνουν και γίνονται γουρούνια σε όλο τον κόσμο; Δεν πρεπει ως ελάχιστό μέτρο να περνάνε ψυχολογικές/ψυχιατρικές εξετάσεις μία φορά το χρόνο; Μα τόσο σκυλιά των αφεντικών τους είναι; Φαντάζομαι όπως εδώ έτσι και εκεί η πολιτική και πολειακή ηγεσία θα είναι εξαφανισμένη και το πολύ να καταδικάσει τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Περισσότερα για το συμβαν μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ



ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: