ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ (NAZI VERSION)


xrush-augh-sxoleio
Μια από τις εφημερίδες που για χρόνια μόλυναν το διανοητικό πεδίο του νεοέλληνα, “ΤΑ ΝΕΑ”, δημοσιεύουν σε ρεπορτάζ τους πως η Χρυσή Αυγή έχει ξεκινήσει από τις 23/2/2013 στην Αρτέμιδα, κατηχητικό σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, με τίτλο “Διάπλαση των Παίδων”. Στόχος βέβαια είναι η κατήχηση ανήλικων ατόμων, ενώ καλούν τους γονείς να πάνε τα παιδιά τους για μια “πνευματική αφύπνιση”.
H στρατολόγηση\κατήχηση παιδιών δεν είναι καινοτόμο σχέδιο, καθώς αυτές είναι τακτικές που ακολουθούσε και ο Χίτλερ. Η πλύση εγκεφάλου που υπέστησαν τα παιδιά είχε ως προπέτασμα “παιδαγωγικά βίντεο για την αρχαία ελληνική σκέψη, τους θεούς του Ολύμπου και την χριστιανική πίστη” (sic), πράγματα δηλαδή ασύμβατα μεταξύ τους. Ωστόσο έχουν ως κοινό στόχο την πλήρη ποδηγέτηση του αγνού κι ελεύθερου νου που έχουν παιδιά μικρών ηλικιών.

Σταδιακά οι “παιδαγωγοί” (έτσι αυτοαποκαλούνται οι προπαγανδιστές) θα εισέλθουν και σε άλλα μαθήματα τύπου “γιατί ο Έλληνας είναι ανώτερος από τον ξένο”, όταν ήδη έχουν φυτέψει πρότυπα στα αθώα παιδιά. Φυσικά εγκληματικό μερίδιο ευθύνης έχουν οι γονείς, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν παιδιά χωρίς δικαίωμα επιλογής, άρα με ψυχολογικά προβλήματα. Η Χ.Α. στρατολογεί και μαθητές στα σχολεία στα πλαίσια μιας γενικότερης επίθεσής της προς τα ελεύθερα -ακόμα- πνέυματα της νέας γενιάς.
Τα μικρά παιδιά αναζητούν ακόμη ασφάλεια στην ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται, λόγω φυσικά της μη δυνατότητας να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, οπότε είναι πιο εύκολα αυτός που θα τους παρέχει αυτή την υποτιθέμενη ασφάλεια, να το γαλουχήσει με τις δικές του ιδέες, τάσεις και πιστεύω. Ακόμα, επειδή το ανήλικο άτομο μιμείται και ταυτίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό, απ’ τον ενήλικο, απορροφά στην συνείδησή του τα κίβδηλα “ηρωικά” είδωλα του κάθε καθοδηγητή.
Για να κλείσουμε με μια γενικότερη θέαση, ο ναζισμός υποστηρίχθηκε όχι μόνο από τα κατώτερα λαικά στρώματα, αλλά και από τους ψευτο-διανοούμενους και αστούς που έκρυψαν με “εκλεπτυσμένα” τεχνάσματα το φρικαλέο πρόσωπό του. Έτσι λοιπόν και στην Ελλάδα της κρίσης, τέτοια περιστατικά καλλωπίζονται από χαρτογιακάδες και “καθωσπρέπει” πένες που ψάχνουν να βρουν το “ναι μεν αλλά” της παρακμής. Και στον αντίποδα κατασκευάζουν σενάρια και προκάτ εντάσεις, δήθεν αισιόδοξες εικόνες και ντεμέκ πολιτισμό για να κρύψουν το τέρας που χαμογελά με τα σάπια δόντια του.

strangejournal

Δεν υπάρχουν σχόλια: