ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δεξιος εξυπνακισμος: ένα fail χωρίς πάτο


Πάντα, μα πάντα, μα παντα όταν οι δεξιοι πουλάνε εξυπναδα γυρίζει και σκαει στα μούτρα τους. Το γιατί είναι απλό: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. Για παραδειγμα, έχετε αναρωτηθει γιατί ο Μπουμπούκος δεν κάνει ποτέ χιούμορ; Γιατί δεν ευφυής. Είναι απλό.

Τα γέλια στο 100% των περιπτώσεων τους βγαίνουν ξινά. Για παράδειγμα, ποιος θυμάται τότε που ο Σπυράκος γελούσε με τον Πάκη;



Κοντός ψαλμός αλληλούια που λένε. Λίγο καιρό μετα πήγε το γατάκι και ζήταγε συγγνωμη γονατιστός από τον βούδα της ΝΔ με την ανεξέλεγκτη δύναμη:


Ε λοιπόν η "Δημοκρατία" την Κυριακή μας θύμισε ότι επί Όθωνα η Αστυνομία διαπόμπευε τους εγκλήματίες (την ξεφύλλισα και ήταν στο τέλος αυτό το άρθρο). Εντάξει όλοι καταλαβαίνουμε αυτό το άρθρο ποιες συμπεριφορές νομιμοποιεί: φυσικά αυτές στο Βελβεντο και πολλές άλλες που ο ορισμός εγκληματίες δίνεται αυθαίρετα από μπάτσους που το παίζουν δικαστές και καίνε με αναπτήρες και τσιγάρα συλληφθέντες. Ρε Φαήλο μάγκα, να σου πω, ετούτοι δεν άξιζαν μια φάπα ή έστω ένα φατούρο:


Να θυμίσω ότι οι υπεξαιρεσεις ανέρχονται στα 17εκ. και μέσα στο δικαστήριο έγινε λόγος για κοντά 50εκ. Αλλά ας μείνουμε στα 17εκ. Για να δούμε όσα έφαγε ο Παπαγεωργόπουλος, τι μπορούσες να αγοράσεις; Μμμμμ... Για να δούμε... Ναι! Τα μεταλλεία Χαλκιδικής με μόλις 11εκ. και σου μένουν και στην τσέπη τα υπόλοιπα 6εκ. Ένας αστός πολιτικός άρχοντας με λίγα λόγια, κόστισε όσο τα μεταλλεία και κάτι παραπάνω.

Δηλαδή τότε ο Σημίτης πούλησε στον Μπόμπολα τα μεταλλεία για 11εκ. όπου φαντάζομαι η αποκρατικοποίηση αυτή ήταν κερδοφόρα(;) (σαν να μην ήξερε κανένας τι έκανε ο Παπαγεωργόπουλος ήδη από το 1999). Σήμερα τα μεταλλεία αξίζουν περί τα 2,3δις και το μετάλλευμα σε αυτά υπολογίζεται στα 15δις. Α ξέχασα, το κέρδος από το μετάλλευμα ανήκει ολόκληρο στην εταιρία που το διαχειρίζεται... aka επενδύσεις.

Μουλάρια δεξιοί αφήστε τα γέλια γιατι πάλι ξινά θα σας βγούνε. Βασικά εσάς το πολυ πολύ να σας γράψει η ιστορία με μαύρα γράμματα, αλλά και τι έγινε δεν έχετε και καμιά υπόληψη για να σας πέσει. Εμείς τι φταίμε να πληρώνουμε τις κυβερνήσεις απόλυτης μειοψηφίας; Μάλλον το ζώο που λέγεται "νοικοκυραίος" αντέχει ο κώλος του ακόμα.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: