ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Το ίδιο κράτος που επιτίθεται στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους προστατεύει τα μεγάλα κότερα και τους κατόχους τους!

Οι μάσκες πέφτουν κάθε μέρα για το φασιστικό καθεστώς της τρόικας και τις προτεραιότητες του.
Την ώρα που μαίνεται η επίθεση στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους (πολλές φορές χωρίς παρουσία εισαγγελέα και χωρίς καμιά καταγγελία όπως στην περίπτωση της κατάληψης Λέλα Καραγιάννη) μαζί με την επίθεση σε όλη την κοινωνία με τα μνημόνια και τα νέα φορολογικά, η ΝΔ και το κράτος της δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποσύρει διατάξεις που θα φορολογούσαν τα μεγάλα κότερα και τους κατόχους τους!
Ακόμη και το τσιράκι τους ο Στυλιανίδης βρήκε την εσπευσμένη απόσυρση (έτσι για να μην υπάρχει αμφιβολία ποιος κυβερνάει πραγματικά!) του φόρου πολυτελείας για τα κότερα άνω των 6 μέτρων σκανδαλώδη! Αλλά βέβαια αυτή η απόσυρση πέρασε!

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ! Τόση ξεφτίλα πια;;;;;
Να ξέρουν οι κύριοι που μένουν στις βιλάρες τους και έχουν την οικονομική δύναμη να επιβάλουν αποσύρσεις νομοσχεδίων που θα τους έπλητταν ότι δεν τελικά δεν  είναι και τόσο παντοδύναμοι…
Το κράτος μπήκε στην βίλα αμαλίας και σε άλλους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, ο λαός όταν ξυπνήσει θα μπει στις δικές τους βίλες!
Αυτά εν τάχει καθώς φεύγω για Αθήνα και στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης που θα γίνουν και σήμερα για συλληφθέντες αγωνιστές και υπέρ των αυτοδιαχειριζόμενων χώρων!



Δεν υπάρχουν σχόλια: