ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων για τα επόμενα 5 χρόνια (με συμβόλαιο) ο Χάρης Θεοχάρης. Το βιογραφικό του & οι προηγούμενες εργασιακές του ενασχολήσεις.


χαρης θεοχάρης
Είναι ο πρώην Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Επίσης, πρώην Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια (του κ. Ψωμιάδη, οποίος πλέον είναι φυλακισμένος για οικονομικό έγκλημα), όπου ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό.

Στο Υπουργείο Οικονομικών πήγε από την πρώτη στιγμή που ήρθε το ΠΑΣΟΚ (αναφέρεται αυτή η λεπτομέρεια από τοANTINEWS, που πρόσκειται κυρίως στη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Αντώνη Σαμαρά & τους συνεργάτες του, απ΄ότι ψιθυρίζεται) . Ήταν σύμβουλος του Δ. Σπινέλλη από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα,
με εξειδίκευση τη διαχείριση έργων και συστημάτων, τη σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών καθώς και τον έλεγχο κόστους. Ασχολήθηκε με σειρά έργων όπως την Ενιαία Αρχή Πληρωμής, την Απογραφή Αμειβομένων Δημοσίου κ.α.Παλαιότερα ήταν σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, με αντικείμενο την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής.
Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού [Software Engineering (Hon) – 1993] από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου.

Το βιογραφικό του,
όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών  (www.gsis.gr) (ακόμα δεν έχουν ενημερώσει για τη νέα του θέση):
                Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων
κ. Χάρη Θεοχάρη
Ο Χάρης Θεοχάρης κατά την διάρκεια της καριέρας του διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων αλλά δούλεψε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up). Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου.
 Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing).
Με ικανότητες στην διαχείριση έργων και συστημάτων, στην σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών καθώς και στον έλεγχο κόστους, υπήρξε σύμβουλος του τότε Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα. Στην θητεία του εκεί, ασχολήθηκε με σειρά έργων όπως την Ενιαία Αρχή Πληρωμής, την Απογραφή Αμειβομένων Δημοσίου κ.α. Για σύντομο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη της θητείας του ως ΓΓΠΣ, διετέλεσε σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ασχολούμενος με την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής.

Σχόλια του κόσμου, καλά & κακά, που διαβάσαμε 

(έτσι, από περιέργεια) στο ANTINEWS >>>



  1. xzetta είπε:
    όπου πάει δηλαδή, πτωχεύουν….χμ, καλως τον.
  2. manos είπε:
    Λες να το τριτώσει το κακό?
    • juliet είπε:
      Καλησπέρα Μάνο,
      το παιδί με λίγα λόγια πληρούσε όλες τις προΰποθέσεις…λες ο Σπινέλλης να ήτανε η Ιφιγένεια εν Διαχείρηση έργων και συστημάτων;
  3. koinos_nous είπε:
    Επειδη λογω της εργασιας μου συνεργαστηκα λιγο μαζι του ειναι νεος, αξιολογος και πολλα υποσχομενος, αν τον αφησουν και ελευθερο να δουλεψει κατι μπορει να μαζεψει απο το διαλυμενο μαγαζι.
    • juliet είπε:
      Mα και για τον Σπινέλλη τα ίδια είπανε …ότι ήτανε ένας πολλά υποσχόμενος ,τι στράβωσε στη πορεία;
    • ΝΙΚΟΛΑΣ είπε:
      Ο Μπένι προτίμησε να προστατέψει τους λαθρέμπορους καυσίμων κι έδιωξε τον Σπινέλλη, μόλις δοθεί αφορμή θα διώξει και τον καινούργιο. Δεν παίρνει σκόντο σε αυτό..
      • juliet είπε:
        Αυτό είναι το πιο σίγουρο ,αλλωστε επί των οικονομικών είναι ο άνθρωπος ………. σκόντο γίνεται στις αναδουλειές, εδώ τώρα έχουμε μεγάλη μπίζινα.
    • anetos είπε:
      αν κρίνουμε από την ποιότητα των συστημάτων στην ΑΣΠΙΣ …Δεν το βλέπω σίγουρα !!!!!……
    • geopan είπε:
      και εγώ είμαι νέος,αξιολόγος και πολλά υποσχόμενος αλλά είμαι άνεργος!
  4. Ε. Μεταξάς είπε:
    Καλώς τον ποιητή των πτωχεύσεων και άλλων καταστροφών.
    Καλός και ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, όλα τα γκρίζα μπουμπούκια μαζεύει.
    Η χούντα δεν τελείωσε το ΄73 μια νέα ξεκίνησε το 11-11-2011.
    • juliet είπε:
      Αν παρατηρήσεις τηνημερομηνία θα δεις 11 ,το σύμβολο της νίκης και το 20 πάλι το 2.Λες να τρενάρησε ο ΓΑΠ ,ο μέγας της νέας τάξης,τα γεγονότα για να συμπέσουν τα σύμβολα;Αυτό δεν είναι χούντα είναι διακυβέρνηση των νεοταξικών λυκανθρώπων.
  5. vakis karai……. είπε:
    αυριο….δικάζεται το πρώην αφεντικό του!!!!!!!!
*Δεν υιοθετούμε τίποτα από τα παραπάνω, απλώς παραθέτουμε για να δούμε πως σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος, έτσι από περιέργεια, βρε παιδί μου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.


http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2013/01/14/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%8C/

Δεν υπάρχουν σχόλια: