ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Mαζικές συλλήψεις μεταναστών που ήθελαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα


Από την μια δέχονται τις ρατσιστικές επιθέσεις με την κάλυψη του κράτους και τις βρισιές να 'φύγουν από εδώ' και από την άλλη συλλαμβάνονται μαζικά όταν πάνε να εγκαταλείψουν την Ελλάδα!
Μετέφερε με το φορτηγό του 66 μετανάστες
Πόσο παραλογισμό θα βιώσουν ακόμη οι εδώ μετανάστες και πρόσφυγες;
Να αντιμετωπίζονται σαν εξιλαστήρια θύματα για τα οικονομικά χάλια του τόπου, να δέχονται όλη την εχθρότητα ενός χειραγωγημένου πληθυσμού που κραυγάζει 'να φύγουν'
να είναι εκτεθειμένοι στον σαδισμό χρυσαυγιτών και στην αστυνομική βία
και παράλληλα να τους απαγορεύεται να φύγουν από την χώρα;!

Αυτό είναι ένα από τα πολλά τέτοια περιστατικά που περνάνε στο ντούκου και η μόνη διαφορά του από τα άλλα  είναι ο πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εμπλεκεται σε αυτό.
79 άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να αφήσουν την Ελλάδα και να πάνε σε άλλη χώρα αλλά τελικά συνελλήφθησαν από το Ελληνικό κράτος για να καταλήξουν που; Σε στρατόπεδα συγκέντρωσης; Ο παραλογισμός και η απανθρωπιά στο μεγαλείο τους...
Μεταφέροντας ξερά από καθεστωτικό:

Φορτηγό που μετέφερε 79 παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε στη Λευκάδα. Συνελήφθησαν όλοι τους, ο 55χρονος Ελληνας οδηγός του οχήματος, καθώς και δύο ακόμη άντρες, ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός, που επέβαιναν σε άλλο όχημα και ενεργούσαν ως προπομποί.
Οι παράνομοι μετανάστες είχαν καταβάλει χρήματα σε Ιρακινό στην Αθήνα, προκειμένου να τακτοποιηθεί η μετακίνησή τους στην Ιταλία.
Το φορτηγό και το Ι.Χ. κατασχέθηκαν.

διαβάστε κι αυτό:

 Ξερω απο πρωτο χερι οτι το ολλανδικο κρατος για μεταναστες χωρις χαρτια που συλλαμβανει επι της επικρατιεας του ακολουθει την εξης διαδικασια:
Στελνει ενα επισημε εγγραφο στο ελληνικο κρατος ρωτωντας το αν μπορει να εξετασει την αιτηση για ασυλο του συγκεκριμενου ατομου. Ζηταει απαντηση εντος 15 ημερων
Η απαντηση φυσικα δεν ερχεται ποτε οποτε οι προσφυγες επαναπροωθουνται στην ελληνικη επικρατεια.
Το παραλογο εχει γινει καθημερινοτητα.
Απο τη μια ολοι μαζι κραυγαζουν εξω οι ξενοι κτλ απο την αλλη δε μπαινουν στον κοπο να απαντησουν αρνητικα σε μια επιστολη που και σε εναν φουκαρα θα εδινε την ευκαιρια να πραγματωσει το ονειρο του και τη δικη τους πολιτικη θ αευννοουσε.
Ολα τα παραπανω κατεδιεκνυουν οτι ολη η προπαγανδα για τους μεταναστες ειναι προσχηματικη, μια χαρα τους θελουν εδω και για παφτηνα εργατικα χερια με μηδενικα διακιωματα και για εξιλαστηρια θυματα.

athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: