ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας για τα γεγονότα της 7ης Νοεμβρίου

Αναδημοσίευση απο e-volos

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας για τα γεγονότα της 7ης Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας σχετικά με  τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής στη διαδήλωση της 7ης Νοεμβρίου:
Την Τετάρτη 7 Νοέμβρη οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία του Βόλου κατέβηκαν στους δρόμους της πόλης σε μια πολύ μαζική και μαχητική διαδήλωση ενάντια στα νέα μέτρα.
Την ίδια ώρα, μια χούφτα ναζί της Χρυσής Αυγής ήταν μαζεμένοι στα γραφεία τους κάτω από την προκλητική προστασία της αστυνομίας και των ΜΑΤ. Τώρα το γιατί η αστυνομία και τα ΜΑΤ προστάτευαν ροπαλοφόρους νεοναζί είναι κάτι στο οποίο οφείλει να απαντήσει ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας. Φαίνεται πως για την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ ο εχθρός είναι ο λαός που διαδηλώνει και ο σύμμαχος οι νεοναζιστικές συμμορίες.

Παρά τα παχιά της λόγια περί αντίθεσης στο μνημόνιο, η Χρυσή Αυγή στάθηκε για άλλη μια φορά ενάντια σε όσους αγωνίζονται πραγματικά για την αποτροπή των μέτρων και την ανατροπή του μνημονιακού σφαγείου. Και είναι φυσικό να χρειάζονται τις πλάτες της αστυνομίας, ξέρουν να πουλάν εύκολο τσαμπουκά όταν επιτίθενται δέκα τραμπούκοι ενάντια σε έναν μετανάστη, αλλά στα δύσκολα πάντα τους ξελασπώνει η αστυνομία. Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται την αστυνομία γιατί ξέρει ότι δεν την παίρνει να αντιμετωπίσει το μαζικό κίνημα.
Πώς να σταθεί ένα κόμμα θρασύδειλων μπράβων στην υπηρεσία των αφεντικών απέναντι στο μαζικό κίνημα; Τι να ψελλίσει ένα κόμμα που το παίζει δήθεν ενάντια στο σύστημα και την ίδια στιγμή δηλώνει στη Βουλή ότι, αν το νέο μνημόνιο δεν ήταν σε ένα άρθρο, κάποια από τα μέτρα της βάρβαρης λιτότητας θα τα ψήφιζε; Ένα κόμμα που τα βάζει με τους μικροπωλητές την ίδια στιγμή που τάσσεται ενάντια στη φορολόγηση των εφοπλιστών; Μια συμμορία που επιτίθεται στον φτωχό και τον καταπιεσμένο και κάνει υποκλίσεις στον πλούσιο και στον ισχυρό;
Οι πέντε θλιβεροί ναζί πίσω από τις πλάτες των ΜΑΤ δεν θα άξιζαν καν να τους αναφέρουμε, αν δεν θέλαμε με την ευκαιρία να πούμε για άλλη μια φορά ότι δε θα ανεχτούμε το φασισμό να σηκώσει κεφάλι στην πόλη μας. Έξω οι φασίστες από το Βόλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: