ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Λαμία: Το Κίνημα Δεν Πληρώνω μπροστά στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη
Χθες Κυριακή έγινε μια ολοήμερη παρέμβαση των συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω Φθιώτιδας μαζί με συναγωνιστές από την Αθήνα.
Αρχικά έγινε  παρέμβαση στον Άγιο Κωνσταντίνο και στα Καμμένα Βούρλα. Ο καλός καιρός επέτρεψε σε πολύ κόσμο να βρίσκεται στις καφτέριες και τις ταβέρνες της περιοχής. Έγιναν πολλές συζητήσεις με τον κόσμο και διανεμήθηκαν πολλές εκατοντάδεςεφημερίδες του Κινήματος μας.
Ακολούθως τα μέλη του Κινήματος μετέβησαν στο σημείο του παράδρομου  όπουσκοτώθηκε  ο 18χρονος Κίμωνας από την  Μενδενίτσα, όπου αφήσαμε λίγα λουλούδια. Ο Κίμωνας ήταν ένα ακόμη θύμα της απληστίας του κράτους των μεγαλοεργολάβων, που μας στέλνουν να σκοτωθούμε σε επικίνδυνους και ανασφαλείς παραδρόμους!


Στις 5 το απόγευμα έγινε  η ανοιχτή συνέλευση του Κινήματος Δεν Πληρώνω Φθιώτιδας, με συμμετοχή πολλών συναγωνιστών- κατοίκων όλης της περιοχής.
Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της Λαμίας κάλυψαν το γεγονός με βίντεο και συνεντεύξεις.
Εδώ σκοτώθηκε ο Κίμωνας
Ακολούθησε παρέμβαση απο τους δεκάδες συγκεντρωμένους συναγωνιστές και φίλους της συνέλευσης στους δρόμους και τις καφετέριες της Λαμίας.  Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας στους κατοίκους της Λαμίας.
Σε όλη τη διάρκεια της παρέμβασης υπήρχε άλλοτε πιο διακριτική και άλλοτε εμφανής παρουσία της αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μας, οι συναγωνιστές Βασίλης Παπαδόπουλος και Αποστόλης Αυλακιώτης μετέβησαν στο Κανάλι 1 της Λαμίας όπου μετά από πρόσκληση εμφανίστηκαν στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και απάντησαν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιάννη Βούτσινου.
Το τέλος της ημέρας βρήκαν τους συναγωνιστές αρκετά κουρασμένους μεν αλλά και ενθουσιασμένους από την τόσο επιτυχημένη παρέμβαση.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές σε όλη την Ελλάδα στην προσπάθεια μας να αναπτύξουμε  πανελλαδικά ένα ισχυρό  Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Φωτογραφίες από την παρέμβαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: