ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μιλάνε όλοι μιλάει και η ΡΗΜΑΔ


Σημείο των καιρών ή πάντα έτσι ήταν τα πράγματα; Όπως και να έχει το πολιτικό επίπεδο ακολουθεί το κοινωνικά σε απόσταση αναπνοής. Και καλά οι δεξιοί και οι ακροδεξιοί το έχουν στο DNA τους να λένε μαλακίες κατά συρροή. Πάντα λέγαν. Η γλώσα πεζοδρομίου και τα κρύα αστεία μαζί με το ανύπαρκτο πολιτικό ήθος και την ιδεολογική ασυνέπεια, είναι τέσσερα βασικά γνωρίσματα ενός δεξιού πολίτη ή πολιτικού του ευρύτερου φάσματος.

Πρόσφατα ξεπήδησε από τα ανανεωτικά σπλάχνα του ΣΥΝ ένα αηδιαστικό μόρφωμα, η ΡΗΜΑΔ. Έχει αριστερή μαρκίζα ακολουθεί κατά γράμμα τα παραπάνω βασικά γνωρίσματα των δεξιών και είναι πιο δεξιά και νεοφιλελευθερη και από τον ίδιο το Μητσοτάκη. Πρακτικά συναγωνίζονται χαλαρά Μάνο. Κάνει τον Κωστάκη να μοιάζει αντάρτης. Η ΡΗΜΑΔ μου προκαλεί αηδία όχι μόνο για το ότι είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό, υποταγμένο, δουλοπρεπές και οπορτουνιστικό πολιτικό έκτρωμα όπου κατοικοεδραίουν ανθυπολατζέρηδες του καπιταλισμού και αριστεροί κλακαδόροι του Σημιτισμού, τύπου Ψαριανού και Ρεπούση αλλά και για την καθεαυτή χυδαιότητα της ύπαρξης και συντηρησής της.


Παίζει όλο το βρώμικο επικοινωνιακό παιχνίδι πολύ καλύτερα από τον Καρατζαφέρη, την βγαίνει από τα αριστερά στους αριστερούς και αρλουμπολογεί με απαγκιστρώσεις από τα Μνημόνια την ίδια ώρα που ο Μπαρμπα-Φώτης ακολουθεί κατά πόδα τα δικομματικά τσινάρια ΠΑΣΟΚ/ΝΔ. Και το καλύτερο είναι ότι στα χαρτιά, δίνει αριστερό άλοθι στην επιχείρηση εξόντωσης του Ελληνικού Λαού. Επίσης αν και δεν πιστεύω στην προοπτική ΣΥΡΙΖΑ και γενικά δεν πιστεύω έπεα πτερόεντα των σοσιαλδημοκρατικών συμμαχιών, μου προκαλεσαν σιχαμάρα οι πισώπλατες μαχαιριές της ΡΗΜΑΔ στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρώτες εκλογές. Ένα κομβικό σημείο ενίσχυσης της μνημονιακής αλίευσης ψήφων εν μέσω τρομοκρατίας και αβεβαιότητας. Και θα το εξηγήσω. Από τις πρώτες εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ σχημάτιζαν κυβέρνηση. Η ΡΗΜΑΔ επέμενε να ενεπλέξει και τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έγινε εμμονή στους Κουβέληδες, παπαγαλίζοντας το παντού και σε κάθε ευκαρία. Και για να πιάσει καλύτερα η τρομοκρατία ακολούθησε έναν μήνας βομβαρδισμού με τα καλά του Μνημονίου και της σοβαρότητας των πολιτικών δυνάμεων. Έτσι όταν γίναν οι δεύτερες εκλογές η ΡΗΜΑΔ έκανε συγκηβέρηση δίχως δεύτερη σκέψη εφόσον πρώτα είχε πετύχει η κατατρομοκράτηση του κόσμου και το Μνημόνιο είχε κερδίσει ουσιαστικά λαμβάνοντας με το μέρος του το μισό εκλογικό σώμα.

Είναι σιχάματα και πολιτικοί νάνοι. Από τη μία οι εξυπνάδες του Ψαριανού που προκαλούν τάση για εμετό και καρκίνο σε κάθε πλάσμα με σπονδυλική στήλη και από την άλλη οι αντιδιαλεκτικές μπαρούφες και ο αντεπιστημονικός λόγος της προοδευτικής Ρεπούση που έχει πάρει εργολαβία την σπίλωση της Ελληνικής Ιστορίας. Ο βασιλιάς της σκόνης βέβαια ο κ. Κουβέλης που πολλοί ανα καιρούς άκουσον άκουσον τον έχουν αποκαλέσει αγωνιστή και πλέον είναι και φαίνεται υπάλληλος του Τραα και της κουστοδίας του. Απολάυστε ένα κάρο μαλακιες και μοιαστείτε τη σιχασιά με ένα (ποτ) πουρί από Κουβέληδες:









tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: