ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ!

Όταν ο Μαγκούφης έδινε παραστάσεις στη Βουλή
ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΝ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ , ΣΟΥΛΑ ΓΑΛΑΝΗ- ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΛΕΥΡΩΝ, Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΡΕΠΠΑ, Ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ.
ΟΥΤΕ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ, ΟΣΟΥΣ Ο ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΓΚΟΥΦΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.


Η ΕΙΔΗΣΗ:


Θα πάει μάγειρας στη Γερμανία
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγκούφης σκέφτεται σοβαρά να μεταναστεύσει στη Γερμανία και να γίνει μάγειρας σε κάποιο γερμανικό εστιατόριο στη Στουτγάρδη ή στην Φρανκφούρτη.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν θα πραγματοποιήσει την απόφασή του, μόνον αν πουλήσει τις τρεις από τις πέντε μεζονέτες που του έμειναν απούλητες στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων.
«Πρόκειται για προνομιακή περιοχή, είναι ευκαιρία, τις δίνω μόνον 1.200 ευρώ το τετραγωνικό. Εάν έχω ρευστό δεν χρειάζεται να πάω μετανάστης στη Γερμανία και να ασχοληθώ με τη γαστρονομία», έλεγε σε βουλευτές, χθες, στο Εντευκτήριο της Βουλής.


epitropesdiodiastop

Δεν υπάρχουν σχόλια: