ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κοίτα ποιοι μιλούν για βία!

  ΣΕσυναγερμό η κυβέρνηση και οι αρχές καταστολής εν όψει των εορτασμών της εθνικής επετείου, της 25ης Μαρτίου, έχουν επιδοθεί σε μια γιγαντιαία προσπάθεια οργάνωσης για την πρόληψη και καταστολή των αναμενόμενων δίκαιων αντιδράσεων διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας αγανακτισμένων πολιτών.

Με πρόφαση την πρόληψη «βίαιων» επεισοδίων οι κυβερνώντες οργανώνουν αστυνομικό κράτος και παρακράτος προκειμένου να αποτρέψουν τις δίκαιες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις οργής δημοκρατικών πολιτών οι οποίοι αντιπαλεύουν την συστημική βία, τις νεοφιλελεύθερες ορδές ξένων και ντόπιων που βιάζουν καθημερινά τον πολίτη.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες στιγματίζουν ένα... σύστημα εξουσίας που βίαια φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία, βίαια έκοψε και κόβει μισθούς και συντάξεις, βίαια διέλυσε την ελληνική οικογένεια, βίαια αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό, βίαια καταλύουν το σύνταγμα και τις λαϊκές κατακτήσεις με πρόσχημα μια «νέα δημοσιονομική πολιτική» 



Ακόμα βίαια επιβάλουν την εσωτερική υποτίμηση που υπαγορεύουν οι δανειστές μας, βίαια βάζουν λουκέτα σε επιχειρήσεις, βίαια σπρώχνουν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας, βίαια στερούν την νεολαία μας από το δικαίωμα στην απασχόληση σπρώχνοντας τους νέους σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα και στην ανασφάλιστη μερική απασχόληση.

Οι «μεταρρυθμίσεις» τους γκρεμίζουν βίαια τις ελάχιστες δομές του κοινωνικού κράτους, στερούν από τον λαό την πρόνοια, την περίθαλψη, την φαρμακευτική αγωγή. Διαλύουν την εκπαίδευση, καταργώντας σχολεία, και στερώντας τους μαθητές από τα βιβλία και εκπαιδευτικούς.

Με βία ποδοπατούν την εθνική μας αξιοπρέπεια, μεθοδεύοντας το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου σε ξενόφερτους τοκογλύφους, στο όνομα κάποιων δήθεν «αναπτυξιακών επενδύσεων».

Τέλος με πρωτοφανή βαρβαρότητα οι κατασταλτικοί μηχανισμοί με εντολές της πολιτικής ηγεσίας, επέδραμαν κατά την τελευταία μνημονιακή περίοδο σε ειρηνικές διαμαρτυρίες, δημοκρατικές συγκεντρώσεις και μαζώξεις αγανακτισμένων πολιτών ασκώντας πρωτοφανή βιαιότητα σε αθώους πολίτες.

Δεν νομιμοποιούνται οι εθνικοί βιαστές των μνημονιακών κομμάτων της συγκυβέρνησης, που αφήνουν στο διάβα στάχτες, αποκαΐδια, το ίδιο το κουφάρι μιας άψυχης πατρίδας, να μιλούν για «βίαιες ενέργειες» των Ελλήνων αγανακτισμένων, των θυμωμένων, των προδομένων.

Δίκαια η αγανάκτηση των μαθητών που φασκελώνουν, των πολιτών που γιαουρτώνουν και των ένστολων που διαμαρτύρονται.

Δίκαιες οι αντιδράσεις απέναντι στο ανήθικο, ανάλγητο, τυραννικό και δουλικό πολιτικό κατεστημένο που αντισυνταγματικά οδηγεί την πατρίδα στην ολοκληρωτική καταστροφή της. Τον αφανισμό.

Εάν οι κυβερνώντες θέλουν να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες και τον χλευασμό της ελληνικής κοινωνίας, των πολιτών, μαθητών και ένστολων, μια είναι η λύση, να εξαφανισθούν από προσώπου γης μένοντας κλειδαμπαρωμένοι στους ασφαλείς τοίχους των παλατιών τους, μακριά από την κοινωνία που βίασαν και συνεχίζουν να βιάζουν, εκεί με την φύλαξη των δεκάδων «φουσκωτών» που διαθέτουν θα νοιώθουν ασφαλείς!

Ας σταματήσουν επιτέλους να προκαλούν τα εκατομμύρια των θυμάτων τους! Είναι οξύμωρο οι εθνικοί βιαστές να καταγγέλλουν την δικαιολογημένη λαϊκή οργή της κοινωνίας.

Δεν νομιμοποιούνται οι βιαστές να ομιλούν για βία!

Όταν λείπει η ντροπή περισσεύει το θράσος...
γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΝΗΣ

http://apneagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: