ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ?


Παντιέρα έχουν κάνει στον ραδιοφωνικό σταθμό του Χατζηνικολάου το πρόστιμο των 25000 ευρώ που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τους επέβαλλε το ΕΣΡ για το βρωμόστομα του Τράγκα και τους χαρακτηρισμούς εναντίον της Μέρκελ.

Οπου βρεθούν και όπου σταθούν οι φίρμες του σταθμού κάνουν λόγο για πολιτικο πρόστιμο και μας θυμίζουν τον Μάκη Ψωμιάδη που έλεγε στην προσαγωγή του απο τους μπάτσους οτι θεωρεί τον εαυτό του πολιτικο κρατούμενο!!!

Ξεκωλιάρα την ανέβαζε καριόλα την κατέβαζε την Μέρκελ κάθε πρωί ο Τράγκας περιμένοντας πως και πως το πολυπόθητο πρόστιμο του ΕΣΡ για να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους και να τσιμπήσουν ακροαματικότητα. Παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι ο ...γλυκούλης.

Με τα 25000 ευρώ δεν θα αγόραζαν ούτε το 1/10 της διαφήμισης και προβολής που γίνεται λόγω του προστίμου. Δηλαδή τι πάει να πει ρε Χατζηνικολάου οτι είναι πολτικό το πρόστιμο όταν ο ...γλυκούλης βρίζει χυδαία απο το μικροφώνου; Πολιτικός όρος είναι το ξεκωλιάρα και το καριόλα???



Είναι παλιά, και δοκιμασμένα αυτά τα κόλπα φιλαράκια. Μην υποτιμάτε όμως τόσο χοντρά τη νοημοσύνη του κόσμου, σαν τον Ψαριανό που με παρόμοιες μαλακιούλες απο τον BEST fm τσίμπησε και βουλευτική έδρα!!! Το επιδιώκατε και το κερδίσατε το πρόστιμο αυτό και τα άλλα που θα έρθουν.



http://anergoidimosiografoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: