ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αν είσαι μαλάκας και φασίστας γράφεις τέτοια


Η πολυπολιτισμικότητα δολοφονεί και ληστεύει ανήμπορους ηλικιωμένους!
 Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Επιτάλιο Ηλείας. 

Είχε χτυπηθεί από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν το βράδυ του Σαββάτου, ενώ όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. 
Ό,τι είχε συμβεί και στο Ηράκλειο της Κρήτης προ περίπου δέκα ημερών. Και όμως, αυτό δεν ήταν το μόνο κρούσμα... 
Στην Ηράκλεια Σερρών, ληστές έβαλαν στο στόχαστρό τους παράλυτη ηλικιωμένη, μπήκαν στην οικία της παραβιάζοντας ένα παράθυρο, τη φίμωσαν, την έδεσαν και της αφαίρεσαν τις μικροοικονομίες της αλλά και τη... βέρα που φορούσε!

 Και φυσικά, τα παραπάνω περιστατικά, είναι αυτά τα οποία γνωστοποιήθηκαν. 

Και μπορεί όλοι να ασχολούνται με τη συμπεριφορά του Κίμωνα Κουλούρη σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, όμως ο ακήρυχτος πόλεμος της πολυπολιτισμικότητας κατά των Ελλήνων, συνεχίζεται. Στόχος αυτή τη φορά, οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αμυνθούν...
Και έρχεται η πραγματικότητα να σε γελοιοποιήσει:

Ηλεία: Εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος της 86χρονης στο Επιτάλιο

Άλλο ένα έγκλημα εξιχνιάσθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για τη δολοφονία της 86χρονης στο Επιτάλιο Ηλείας στις 6 Ιανουαρίου 2012. Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί στις 8 του μήνα, νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Επιτάλιο Ηλείας, φέροντας τουλάχιστον οκτώ τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό της.
Δράστης είναι ένας 25χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος μετά την ταυτοποίησή του, εξετάσθηκε και συνελήφθη, παραδεχόμενος την πράξη του.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ο 25χρονος σχεδίασε μαζί με μια 28χρονη ημεδαπή τη διάπραξη διάρρηξης – κλοπής, στην ισόγεια οικία στοΕπιτάλιο Ηλείας, όπου διέμενε μόνη της η 86χρονη. Για το σκοπό αυτό μετέβησαν το βράδυ της 6-1-2012 στο σπίτι της ηλικιωμένης, όπου η 28χρονη έχοντας περιφερειακό ρόλο, παρέμεινε εκτός του σπιτιού, ενώ ο 25χρονος εισήλθε στην οικία, αφού έσπασε το τζάμι από ένα παράθυρο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιστάθηκε και ο δράστης χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης, που βρήκε στο σπίτι, της προκάλεσε επανειλημμένως θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό της. Φεύγοντας ο δράστης, έψαξε φευγαλέα το σπίτι και αφού αφαίρεσε περίπου 500 ευρώ τράπηκε σε φυγή.
Στη συνέχεια ο 25χρονος, μαζί με την 28χρονη, πέταξαν το μαχαίρι σε αγροτική περιοχή, με υψηλή βλάστηση και έπλυναν τα ματωμένα ρούχα, προκειμένου εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Στο πλαίσιο των ερευνών αυτών, ο 25χρονος είχε συλληφθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, γιατί σε έρευνα στη οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια τύπου στιλέτο, μήκους 17 και 14 εκατοστών, αντίστοιχα, καθώς και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ενώ σε βάρος της 28χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: