ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Θα μας αρχίσουν στις γρήγορες… μεταρρυθμίσεις


Η κυβέρνηση εμφανίζεται πλέον -μετά τις πιέσεις της Τρόικα του ΣΚΑΪ και  του MEGA- αποφασισμένη να εφαρμόσει πιστά την επιτυχημένη οικονομική συνταγή “Γαία πυρί μειχθήτω” και την πολιτική συνταγή “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν στα γρήγορα καθώς αυτή η αναμονή της καταστροφής μας έχει κουράσει όλους. Η κυβέρνηση θα φροντίσει η χώρα να κάνει επιτέλους αυτό το αποφασιστικό βήμα μπροστά που χρειάζεται για να πάψει να βρίσκετε στο χείλος του γκρεμού.

Φυσικά στόχος είναι η σωτηρία της χώρας καθώς έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές ότι αν εφαρμοστούν πιστά οι μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα θα συνεχίσει να επιπλέει στο ίδιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος ασχέτως αν ο πληθυσμός της θα είναι ή όχι ζωντανός. Προτάσεις για μεταφορά της στην Αφρική απορρίφθηκαν λόγω των εκεί απανωτών εξεγέρσεων και προτιμήθηκε η μεταφορά οικονομικών συνθηκών Αφρικής εδώ. Αν λοιπόν η καθημερινότητα, σας προκαλεί κατάθλιψη καθίστε αναπαυτικά μπροστά στις τηλεοράσεις και απολαύστε μια άλλη Ελλάδα, όπως την κατέγραψαν οι κάμερες του MEGA. To reality “Εισπρακτική περίοδος 2011-2012″ αρχίζει και συμμετέχουμε όλοι. Βέβαια κάποιοι από το control room.
Και μην ξεχνάτε. Αν πεινάσετε μην παραγγείλετε. Φάτε τον διπλανό σας που δεν έχει 23% ΦΠΑ. Αν δεν ξέρετε ποιος είναι φαγώσιμος μην ανησυχείτε. Σε κάθε περίπτωση θα σας τον υποδεικνύουν τα δελτία ειδήσεων. Αυτή την περίοδο ώριμοι προς βρώσιν είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου, οι ταξιτζήδες και το γραφείο προϋπολογισμού της βουλής. Φαγώσιμοι όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως συνθηκών είναι οι μετανάστες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, ο συριζα και οι κουκουλοφόροι.

O Antista/Chef προτείνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: