ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΙΣΑΙΝΑ & ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΟ

ο δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου (Πήλιο) μας κήρυξε πόλεμο…
σύμφωνα με το τοπικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Θ” 13.7 (υπογράφει ο Βαγγέλης Καραμάνης), η Δημοτική αρχή ζητά την άμεση παρέμβαση της Ελ.Ασ. και του Λιμενικού ώστε να τηρηθεί ο νόμος για το ελεύθερο camping, καθώς το πρόβλημα(!!!) λαμβάνει το φετινό καλοκαίρι ανεξέλεγκτες διαστάσεις…
σε μια δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, το παραθαλάσσιο χωριό Χορευτό δείχνει να αντιστέκεται, άνοιξε φέτος και δεύτερο μαρκετ, νέος φούρνος με καφέ, και γενικά τα υπόλοιπα μαγαζιά, περίπτερα, ταβέρνες πηγαίνουν καλά, χάρη στους ελεύθερους κατασκηνωτές που έχουν κατακλύσει τις γύρω παραλίες.
γιατί δήμαρχε δεν σου αρέσει αυτό? τόσο πολύ σε πικραίνει που η δικιά σου ταβέρνα έκλεισε προ ετών και θέλεις να κλείσεις και τους υπόλοιπους?
αν κάποιοι ξενοδόχοι-ιδικοκτήτες ενοικιαζόμενων γκρινιάζουν ας ρίξουν επιτέλους τις τιμές για τις άθλιες υπηρεσίες που προσφέρουν…δεν σας φταίνε οι κατασκηνωτές!
αντί να λύσει ο δήμος το πρόβλημα με τα ΙΧ που παρκάρουν (με την ανοχή του) ανεξέλγκτα πάνω στην αμμουδιά του Χορευτού και την κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται στις ώρες αιχμής (φαινόμενα που αποτρέπουν τον οποιονδήποτε να επισκεφτεί ξανά την περιοχή) “πονοκεφαλιάζουν” με την ελεύθερη κατασκήνωση…
βέβαια, τυγχάνει ο δήμαρχος να είναι και μηχανικός, οπότε αν βρεθεί κανά κτήμα ευκαιρία που θα μπορούσε να γίνει χώρος σταύθμευσης, προτιμά να το καβατζώσει ώστε να μας πλημμυρίσει με περισσότερο μπετόν…
να σημειώσουμε, τέλος, πως το δημοτικό camping του χορευτού παραμένει παράνομο και αναξιοποιήτο με ευθύνη φυσικά τον ίδιο το δήμο… μπράβο και εις ανώτερα!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙΣΑΙΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...???
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣΑΙΝΑ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ...???

Δεν υπάρχουν σχόλια: