ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η «φιλόζωη» Χ.Α. υπέρ του ακρωτηριασμού των σκυλιών!

Τον μανδύα της φιλοζωίας, που τόσο καλά φορά για καιρό το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής της Νίκος Μίχος, τον άφησε σήμερα να πέσει κάτω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια τους…
Ο νεοναζιστής βουλευτής, ο οποίος κλέγεται στην Εύβοια, κατά την τοποθέτηση του σήμερα στη Βουλή για το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και λοιπές διατάξεις και αρμοδιότητες του ΥΠ.Α.Α.Τ.» τάχθηκε υπέρ του ακρωτηριασμού των σκυλιών των κυνηγών!

Αυτό από μόνο του αποδεικνύει και στους μη υποψιασμένους το πως οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εννοούν την αγάπη για τα ζώα, τη φροντίδα και τελικά την έννοια της λέξης «φιλοζωία».
Αποδεικνύεται ότι «αγαπούν» τα ζώα όσο αυτά εξυπηρετούν τους σκοπούς, όπως ακριβώς κάνουν και οι κυνηγοί. Βλέπουν τους βιολογικούς μας εταίρους ως εργαλεία κατάλληλα για διαμόρφωση, γι’ αυτό και δεν διαπιστώνουν τίποτα το κακό όταν πετσοκόβονται οι ουρές και αυτιά των σκυλιών για να γίνουν πιο «κατάλληλα» στον χρήστη.
Η θέση της Χρυσής Αυγής φυσικά και δεν μας εξέπληξε, άλλωστε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της είναι κυνηγοί και αυτό αποδεικνύεται και από σχετικά πρόσφατη δημοσκόπηση της VPRC.
Την «ευαισθησία» του και τη «φιλοζωία» του και με το παραπάνω απέδειξε σήμερα ο κ. Μίχος τονίζοντας – με απόλυτα φυσιολογικό ύφος – ότι οι βοσκοί στην επαρχία ακρωτηριάζουν τα ζώα τους μόνοι τους!
Μήπως με αυτό το παράδειγμα ήθελε να «δείξει» τον δρόμο και προς τους κυνηγούς, αν τελικά η απαγόρευση του ακρωτηριασμού των κυνηγόσκυλων συνεχίσει να ισχύει, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια;
Στο www.zoosos.gr έχουμε τονίσει ξανά και ξανά πως η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί την φιλοζωία για να γίνει αρεστή, πως αυτή της η θέση είναι εξόφθαλμα προσχηματική.
Χρησιμοποιεί την αγάπη για τα ζώα ώστε να καλύπτει το γεγονός πως οι φασίστες επιθυμούν καθετί, που ζει και αναπνέει γύρω τους, να είναι υποταγμένο και να εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς τους.
Είναι παράδοξο να δηλώνεις φιλόζωος ενώ είσαι ρατσιστής! Κανείς μισάνθρωπος δεν μπορεί να είναι ουσιαστικά φιλόζωος.


Πηγή: Η «φιλόζωη» Χ.Α. υπέρ του ακρωτηριασμού των σκυλιών! | www.zoosos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: