ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ

Δείτε  με τι πρόστυχο τρόπο επιχειρούν οι μεγαλοδημοσιογράφοι του Μπόμπολα να φέρουν σε σύγκρουση φαντάρους και μόνιμο προσωπικό, ακυρώνοντας από τη μια μεριά τις Συνδικαλιστικές διεκδικήσεις και από την άλλη βαθαίνοντας την εκμετάλλευση των φαντάρων.

 Γιατί οι μεγαλοδημοσιογράφοι του Μπόμπολα, γνωστά τσιράκια των φυλακισμένων υπουργών Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τους εξασφάλιζαν "αποκλειστικότητες", αλλά και μια θητεία  στο Πεντάγωνο. Τους έκρυβαν στα υπόγεια των Επιτελείων από την Τροχαία για να γλυτώσουν το Αυτόφωρο όταν χτυπούσαν ΑΛΦΑΜίτες με τις κουρσάρες τους πουλώντας μαγκιά. Με τους οποίους πλέκονταν το εγκώμιο των αρεστών οπλικών συστημάτων και φυσικά τονίζονταν οι "εθνικοί κίνδυνοι" που μόνο με μεγάλο στρατό και ακόμη πιο μεγάλες αγορές όπλων μπορεί να αντιμετωπιστούν!



Αυτά λοιπόν τα δημοσιογραφικά τσιράκια, οι ¨στρατηγοί του στρατιωτικού ρεπορτάζ" θεωρούν υπερβολικό να διαμαρτύρεται ένα μόνιμο στέλεχος γιατί εργάζεται παράνομα και απλήρωτα παραπάνω του 40ωρου, αμαυρώνουν την συνδικαλιστική οργάνωση των μονίμων και απαιτούν να τους αντικαταστήσουν τα κορόιδα οι φαντάροι, που δουλεύουν ατελείωτες ώρες για 8,7 ευρώ το μήνα, χωρίς ωράριο και χωρίς να μπορούν να πουν όχι στην εργασιακή υπερεκμετάλλευση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Αντιστρέφοντας επομένως το συμπέρασμα του εγκάθετου δημοσιοκάφρου θα θέταμε τα ερώτημα γιατί οι μόνιμοι και όχι οι έφεδροι να μην έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ στον Στρατό;
Γιατί τις περικοπές στο συσσίτιο των συναδέλφων φαντάρων τις έφεραν τα δισεκατομμύρια ευρώ των εξοπλισμών, οι μίζες των πολιτικών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα Μνημόνια και η ταξική πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ που εξυπηρετούν τον Μπόμπολα και τις τράπεζες.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όσο να ΄ναι, ένα κοκκαλάκι από τις μίζες πήγαινε και πηγαίνει στο στόμα δημοσιογράφων και διαπλεκόμενων στρατιωτικών.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   diktiospartakos.blogspot.com
"Γιατί μόνιμοι και όχι έφεδροι;  



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ και στην καραβάνα! Σε μια περίοδο που τα χρήματα για το συσσίτιο των στρατευμένων διαρκώς μειώνονται, εμφανίζονται οι επόπτες μαγειρείων, που είναι μόνιμοι υπαξιωματικοί, και θέτουν θέμα ωραρίου!

Θεωρούν ότι εργάζονται πολύ περισσότερο από το 40ωρο που έχει καθοριστεί για τους δημοσίους υπαλλήλους...

(Κάντε κλικ στο παρακάτω σχόλιο της Εφημερίδας ΕΘΝΟΣ για μεγένθυση)1/4/2012 ΕΘΝΟΣ, Σελ. 10

Δεν υπάρχουν σχόλια: