ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

TO DEFENCENET.GR ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ;

ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

 Η σχέση με την αλήθεια, με την σοβαρότητα και τη πραγματικότητα του μιλιταριστικού χώρου και των απολογητών του Ναζισμού έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα εδώ και χρόνια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ειδησιογραφία που προβάλλει το γνωστό για τις ακραίες και επικίνδυνες αντιλήψεις του defencenet.gr  κάνοντας πολλούς να μιλούν για συστηματική παραπληροφόρηση.
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο το defencenet.gr και στο πλαίσιο της συγκάλυψης του αποκρουστικού Πολιτικού Εγκλήματος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής "αποκάλυψε" προετοιμασίες στρατιωτικής κίνησης για την καταστολή των αντιφασιστικών διαδηλώσεων. Θυμίζουμε:

"Eύλογα ερωτηματικά προκαλεί η παρακάτω δημοσίευση από μιλιταριστικό μέσο, γνωστό για τις στενές του σχέσεις με την Ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή, που παρουσιάζει τις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων έτοιμες να επέμβουν εναντίον του εχθρού λαού, που εκφράζει αγωνιστικά τα αντιφασιστικά του συναισθήματα, κλιμακώνοντας τους αγώνες του ενάντια στα αντεργατικά κυβερνητικά μέτρα και τα Μνημόνια.
Πρόκειται σαφέστατα για επιχείρηση εκφοβισμού του εργαζόμενου λαού μας που σοκαρισμένος και αηδιασμένος στέκει απέναντι στις φασιστικές ορδές, καταδικάζοντας την τρομοκρατική και δολοφονική τους δράση, όπως βεβαίως και η παγκόσμια κοινότητα. Βλέπεις,  κάποιοι συνεχίζουν να υπερασπίζονται το ναζιστικό μόρφωμα, να αποπροσανατολίζουν προπαγανδίζοντας τις απίθανες δικαιολογίες και να διακινούν τα ασύστολα ψεύδη τους, να λασπολογούν εις βάρος του εργατικού κινήματος και της Αριστεράς σπέρνοντας το ταξικό τους μίσος, να τρομοκρατούν και να θέτουν ζήτημα επιβολής καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.
Διαβάζουμε λοιπόν: "Οι άνδρες της δύναμης "Δ" μέσα στη νύχτα μετακινήθηκαν σε ειδικά προκαθορισμένες περιοχές της Αττικής με πλήρη οπλισμό και "ανέμεναν διαταγές" για να δράσουν με άγνωστους στόχους. Η όλη κίνηση και ενέργεια μόνο συνηθισμένη δεν ήταν. Η συγκεκριμένη δύναμη αναπτύσσεται συνήθως σε νησιά του Α.Αιγαίου και πάντα σε ακριτικές περιοχές ή παίρνει μέρος σε ασκήσεις στην περιοχή της νήσου Δοκός στην Ύδρα.[...]Το να παίρνουν θέσεις μάχης μέσα στο Λεκανοπέδιο δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τους πραγματικούς σκοπούς αυτής της "άσκησης" ως και προς τους πραγματικούς στόχους στην ... Αττική!Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι τους προορίζουν σε "Τάγματα Ασφαλείας" κατά το πρότυπο των "προγόνων" κατοχικών κυβερνήσεων Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη".
Το τι ακριβώς συμβαίνει αποκαλύπτει ένα άλλο μιλιταριστικό μέσο, το defence-point (ανάλογη τοποθέτηση βρίσκουμε και στο strategy report, ενώ σαφή καταδίκη των πονηρών ερμηνειών συναντούμε και στο onalert.gr): 
"Όπως έγινε γνωστό τις πρωινές ώρες σήμερα, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 8/13» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») με σκοπό τη δοκιμασία και τον έλεγχο των διαδικασιών και δυνατοτήτων της Δύναμης.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά άσκηση του τύπου που διεξάγεται σε διάστημα ολίγων ημερών".
 
Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για "το Λάθος τους" συνεχίζουν να σπέρνουν το φόβο μιλώντας για κίνδυνο χημικής επίθεσης από ακραίους Μουσουλμάνους. Σκοπός τους ο αποπροσανατολισμός του αγανακτισμένου και εξοργισμένου λαού μας. Η δαιμονοποίηση της Αριστεράς που πρωταγωνιστεί στους εργατικούς αγώνες κατά της ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων, του ρατσισμού-εθνικισμού και του φασισμού.  Η δαιμονοποίση επίσης των μεταναστών και η απαίτηση "εθνικής ενότητας" για την αντιμετώπιση του "μουσουλμάνου εχθρού", μια εθνική ενότητα που φυσικά χωράει και νομιμοποιεί τους Εγκληματίες Φασίστες της Χρυσής Αυγής.
 
"Νέα στοιχεία προκύπτουν για την άσκηση που πραγματοποίησε λόχος της δύναμης ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ (ανεπίσημα γνωστής ως δύναμη «Δ») τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Σεπτεμβρίου. Τα νεοτέρα αυτά στοιχεία προκύπτουν από πηγές του ΓΕΕΘΑ οι οποίες διαβεβαίωσαν πως δεν επρόκειτο για άσκηση η οποία αφορούσε τα γεγονότα που συνόδευσαν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά αντίθετα αφορούσαν σενάριο εσωτερικής ασφάλειας μετά από επίθεση με  ραδιενεργά/χημικά/βιολογικά όπλα
Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η δύναμη που κινητοποιήθηκε στο πλαίσιο  της άσκησης ήταν ο διακλαδικός λόχος ΡΒΧ πολέμου.Οι άνδρες του ειδικού διακλαδικού λόχου αντιμετώπισης ΡΒΧ πολέμου είχαν μετακινηθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες  σε ειδικά προκαθορισμένες περιοχές της Αττικής με πλήρη εξοπλισμό αναμένοντας τις διαταγές για την εκτέλεση του σεναρίου.
Η άσκηση ήταν προγραμματισμένη, όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ΓΕΕΘΑ από την περίοδο της κορύφωσης της συριακής κρίσης και της χρήσης χημικών όπλων στη χώρα αυτή.
Υπήρχε διαρκής ροή από ξένες μυστικές υπηρεσίες προς την ΕΥΠ για πιθανό κτύπημα πυρήνων της al-Qaeda. Οι πληροφορίες αυτές σχετίζονταν και με το μήνυμα που είχαν στείλει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης  περί «κτυπήματος που θα άλλαζε τη ροή της ιστορίας» για το οποίο είχε κάνει  λόγο και ο πρόεδρος της Υεμένης πριν από 20 ημέρες.Η χθεσινή άσκηση αποσκοπούσε ακριβώς στην αντιμετώπιση ενός τέτοιου εφιαλτικού ενδεχομένου.
Όσο και αν το σενάριο απόκτησης και χρησιμοποίησης χημικών όπλων από ομάδες ισλαμιστών στην Ελλάδα που συνδέονται με την al-Qaeda ακούγεται ακραίο δεν είναι καθόλου έτσι.
Οι πληροφορίες αυτές που λάμβανε η ΕΥΠ επιβεβαιώνονται και  από τις εκθέσεις του STRATFOR το οποίο σε σχετικό σημείωμά του είχε προειδοποιήσει πως : "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων", θεωρώντας ότι υπάρχουν ενεργά στοιχεία πολλών ακραίων ισλαμιστικών ομάδων στην Ελλάδα και από την στιγμή που θεωρούν δεδομένη την αναταραχή λόγω της πίεσης που ασκείται στο κόμμα των εθνικιστών θα υπάρξουν αντιδράσεις.Παράλληλα τις ίδιες σχεδόν πληροφορίες είχε δώσει και η ΕΥΠ σε αναφορά της σημειώνοντας ότι αναμένεται ένα «θερμό» Φθινόπωρο και πως υπολογίζονται σε 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τους ακριβείς σκοπούς που εξυπηρετούν ακραίοι και φανατικοί ισλαμιστές που είναι οργανωμένοι στην Ελλάδα, αλλά οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν  πως μέσω μιας τέτοιας επίθεσης ή καλύτερα της απειΛής μιας τέτοιας επίθεσης θα έφερναν την χώρα κυριολεκτικά \στα «γόνατά» της με κυριότερο στόχο αυτόν της απόλυτης ασυλίας σε όλο το ισλαμιστικό στοιχείο που θέλει να χρησιμοποιήσει τη χώρα ως εφαλτήριο για την ιερή τζιχάντ που θέλει να εξαπολύσει στην Ευρώπη. Αυτός είναι άλλωστε και δηλωμένος στόχος τους.
Σε πολιτικό επίπεδο έχουν βρει ακούσιους  συμμάχους σε κόμματα τα οποία επιτίθενται στην κυβέρνηση για τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» όπως αποκαλούν τα κέντρα κράτησης αλλά και για τους ελέγχους στα σύνορα – τους όποιους ελέγχους τέλος πάντων- απαιτώντας πλήρη και χωρίς εμπόδια πρόσβαση στη χώρα όσων αλλοδαπών επιθυμούν κάτι τέτοιο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  "
Πρόκειται για μια προσπάθεια φυγής μπροστά, από το φασιστικό και μιλιταρσιτικό χώρο που νοιώθει απομονωμένος, εγκλωβισμένος και αποκλεισμένος από το κοινωνικό σύνολο που συνειδητοποιεί το δολοφονικό του ρόλο.
Που καταλαβάίνει ότι δεν είναι μια Αντιμνημονιακή δύναμη, αλλά για βασική συνιστώσα του Μνημονιακού Τόξου, για μια φασσιτική απειλή για τον κόσμο της εργασίας που συμβάλλει στην καταστολή των αγώνων του, στην υποταγή και Δουλοποίηση του, διακδικώντας μερίδιο οικονομικλό και τμήμα της πολιτικής εξουσίας.
Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την πάλη κατά της ταξικής πολιτικής και της συγκυβέρνηση, των Μνημονίων, την Ε.Ε και το ΔΝΤ, ενάνται στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και τον σύγχρονο καπιταλισμό.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: