ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κινησης Αθηνας για τη δολοφονια Παυλου Φυσσα

“Να δώσουμε ένα τέλος στη ναζιστική συμμορία. Η δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα από τα νεοναζιστικά ανδρείκελα της Χρυσής Αυγής ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που εδώ και αρκετό καιρό ήταν στο μυαλό και στα χείλη αρκετών. Ότι ο τρόπος που δρα τόσο το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής όσο και το κράτος θα οδηγούσε σε νεκρό. Και δεν είναι ο πρώτος.
Το τελευταίο διάστημα το καθεστώς βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής. Με βασικό άρμα την αστυνομία που πλέον είναι έκδηλα ένας μηχανισμός που ταυτίζεται με τη νεοναζιστική οργάνωση, τη δικαστική εξουσία, τμήματα της κεφαλαιοκρατικής ελίτ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, έχουν υφάνει μια τραγελαφική κουστωδία που προσπαθεί να πείσει για τις αγαθές προθέσεις των νεοναζιστών και την προσφορά που μπορεί να έχουν. Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μίσος, η μισαλλοδοξία, η μη αποδοχή της διαφορετικότητας και η ναζιστική πρακτική και θηριωδία μπορούν να λειτουργήσουν με έναν ευεργετικό τρόπο για την κοινωνία και τα μέλη της.
Ίσως να μην έχουν διαβάσει Ιστορία, να μην έχουν ακούσει ιστορίες από τους παππούδες τους , να μην έχουν ακούσει τίποτα για το Άουσβιτς και το Νταχάου, τα πογκρόμ, τα γκέτο και τις μαζικές δολοφονίες των ναζιστών.
Η ανοχή απέναντι στις δολοφονικές ορέξεις της Χρυσής Αυγής πρέπει να τελειώνει εδώ. Αν και κανένας δεν θα το ήθελε, ας είναι το αίμα του Παύλου η αφορμή που θα τσακιστεί το αυγό του φιδιού. Που θα μπει ένα τέλος στη ναζιστική αυτή οργάνωση και τους υποστηρικτές της. Χρειάζεται επαγρύπνηση, ωριμότητα και υπευθυνότητα από όλους μας ώστε να εξαφανιστεί αυτή η οργάνωση που δολοφονεί αγωνιστές, μετανάστες και τραμπουκίζει οποιονδήποτε δεν τις κάθεται καλά στο μάτι. Οι μαφιόζικες πρακτικές τους θυμίζουν τους προγόνους τους ταγματασφαλίτες που ως γνήσιοι κατσαπλιάδες δολοφονούσαν αγωνιστές που αντιστάθηκαν στην επέλαση του ναζισμού.
Κι αν φαντασιώνονται τις αφελείς μελλοντολογικές ονειρώξεις του ινδάλματός τους ότι θα ξανάρθουνε και η γη θα τρέμει, εμείς θα πρέπει να τους πούμε ότι είμαστε ήδη εδώ και θα πρέπει να νιώθουν τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους. Καμιά Ανοχή στα Ναζιστικά Καθάρματα της Χρυσής Αυγής

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και λοιπον; Μακαρι να ηταν εκει το προβλημα και οχι σε αυτα που ξεστομιζαν κατα καιρους, οι "καλλιτεχνες" πιο πανω...ασε που το "αντιγραφη-επικολληση"
δεν απογορευτηκε...