ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πολλά σκυλιά νεκρά, θύματα των οδομαχιών, στη πλατεία Ταξίμ

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τη γειτονική Τουρκία σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια πέριξ της Πλατεία Ταξίμ και τις συνέπειες που είχε και στ’ αδέσποτα ζώα της περιοχής είναι συγκεχυμένες.

Ταξίμ παντού, αντίσταση παντού

Συνεργάτες της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, που ζουν μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη, μας πληροφόρησαν ότι αρκετοί κτηνίατροι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ώστε να βοηθήσουν τα ζώα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της συστηματικής ρήψης δακρυγόνων, νερού, αντικειμένων, μολότοφ κ.ο.κ.

Αν και είναι πραγματικά δύσκολο να καταμετρηθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων στα ζώα μάθαμε ότι τουλάχιστον 17 σκυλιά έχασαν τη ζωή τους στις οδομαχίες, που ξεκίνησαν εξαιτίας της σφοδρής καταστολής που άσκησε η τουρκική Αστυνομία εναντίον των διαδηλωτών, τις τέσσερις τελευταίες μέρες.
Οι φωτογραφίες, που δείχνουν διαδηλωτές, να σκουπίζουν τα μάτια των σκυλιών, να τους προσφέρουν νερό και να τα βοηθούν να ξεφύγουν τον κίνδυνο κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου. Τις περισσότερες τις εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα http://occupygezipics.tumblr.com/
Οι φωτογραφίες με τα σκυλιά να γαυγίζουν μπροστά τους άνδρες των τουρκικών ΜΑΤ μας θυμίζουν αυτά που ζήσαμε εδώ στην Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας ξανά και ξανά.
KonstantinoupoliSkylos

…..

KonstantinoupoliSkylos3

…..

KonstantinoupoliSkylos6

…..

KonstantinoupoliSkylos2

…..

KonstantinoupolisSkylos9

…..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Το είδαμε αρχικά εδώ:mpalothia

Δεν υπάρχουν σχόλια: