ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Επ’ ευκαιρία της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης εναντίον μεταναστών εργατών, οι χρυσαυγίτες κραυγάζουν ξανά «Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!».

Να περιμένουμε λοιπόν, όταν βιασθεί κάποια μετανάστρια, οι χρυσαυγίτες να ζητήσουν την άμεση απέλαση όλων των γυναικών μεταναστριών, για να λυθεί το πρόβλημα! Έτσι κι αλλιώς, κατά τους χρυσαυγίτες «δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες».

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι χρυσαυγίτες καταδικάζουν τους «πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών» [ με λεπτούς χαρακτήρες ] και «όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες» [ με παχείς χαρακτήρες ] . Μήπως άραγε βρίσκουν χειρότερο το να δίνεις δουλειά στους μετανάστες από το να τους πυροβολείς;

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι οι χρυσαυγίτες δράττονται της ευκαιρίας για να κατηγορήσουν τους πάντες.... εκτός από τους εαυτούς τους! Το ότι όταν συστηματικά καθυβρίζεις τους μετανάστες ως «λαθροζώα» και «υπανθρώπους» και τους κατασυκοφαντείς ως συλλήβδην «επικίνδυνους» και «κακοποιούς», οπλίζεις κι εσύ το χέρι του υποψήφιου δολοφόνου τους, δεν το βλέπουν. Ή μάλλον δεν θέλουν να το δουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: