ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

O Κουβέλης είναι έτοιμος να ηγηθεί μια χουντικής κυβέρνησης και να βάψει τα χέρια του με αίμα απελπισμένων;


O Σαμαράς ετοιμάζεται για μια ακόμη φορά να παίξει έναν σκοτεινό ρόλο στη πολιτική ζωή του τόπου. Μιλάμε για την πραξικοπηματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ανύπαρκτο Κουβέλη, στην οποία όπως όλα δείχνουν είχε συμφωνήσει από την αρχή ο αρχηγός της ΝΔ. Ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης στην οποία δεν θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόντρα στην αντιμνημονιακή λαική βούληση, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λαική εξέγερση και εμφύλιο. Θα είναι ένα... τερατώδες δημιούργημα που έρχεται να διαδεχθεί την ολέθρια κυβέρνηση Παπαδήμου η οποία παρασκευάστηκε σε συγκεκριμένο παρασκευαστήριο της διαπλοκής και οδήγησε στις μαζικές αυτοκτονίες πολιτών με την πιο σοκαριστική απ’ όλες εκείνη του Δημήτρη Χριστούλια στη πλατεία Συντάγματος.

Η σκηνοθεσία είναι χείριστη και ερασιτεχνική. Κακοστημένη. Φάνηκε από την στιγμή που πήρε την εντολή ο Σαμαράς και την ξεπέταξε σε 20λεπτα ραντεβού τόσο με τον Τσίπρα, όσο και με τον Βενιζέλο.
Δεν είχε κανένα λόγο να κοροιδεύει τον εαυτό του κάνοντας δήθεν επαφές για σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον ίδιο, από τη στιγμή που είχε δώσει τη συγκατάθεσή του σε συγκυβέρνηση των 3 κομμάτων με πρωθυπουργό έναν Κουβέλη. Αίφνης ο κ. Σαμαράς λησμόνησε ότι χτυπιόντουσαν προεκλογικά, τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές του κόμματός του, για μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον αρχηγό του πρώτου κόμματος.
Μιλάμε για θεατρίνους της συμφοράς οι οποίοι συμμετέχουν με βουλιμία στα διαχρονικά παιγνίδια της διαπλοκής. Πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους σκοτεινούς άρχοντες του τόπου. Κανείς Έλληνας πολίτης δεν πιστεύει ότι μια αδιάφορη φιγούρα σαν αυτή του Κουβέλη θα μπορούσε να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία. Τι Κουβέλης, τι Πετσάλνικος!
Προφανώς κάποιοι, και όχι ο Τσίπρας, που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω ετοιμάζονται να γυρίζουν τη χώρα στη δραχμή, παρότι διακηρύσσουν το αντίθετο. Όσον αφορά τον ίδιο τον Κουβέλη τώρα, τον καλούμε- στη περίπτωση που θέλει να διατηρήσει ελάχιστους κόκους πολιτικής αξιοπρέπειας-, σε στιγμές νηφαλιότητας να δοκιμάσει την λεγόμενη αυτοενδοσκόπηση, το γνώθι σαυτόν.
Διαφορετικά δεν θα έχει δικαίωμα να νίπτει τα χείρας του για το αίμα των δύστυχων Ελλήνων που θα εξακολουθήσουν να οδηγούνται στην αυτοκτονία από την απελπισία και την ανέχεια η σε βίαιες πράξεις που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε εμφύλιο. (Ο Αριστοτέλης έλεγε πως η φτώχια είναι γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος.)
Το πιο απελπιστικό στη δημιουργία ενός τέτοιου κυβερνητικού τερατουργήματος είναι η έλλειψη προοπτικής με φόντο μια Ευρώπη που και η ίδια δείχνει να αγνοεί ποιο είναι το ζητούμενο πέρα από τους “κινέζικους” μισθούς.
Σημειώνουμε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θέλει να παραμείνει η χώρα στο ευρώ καθώς μια πιθανή έξοδος τους μόνους που θα ευνοοούσε είναι οι καθεστωτικές κυβερνητικές συμμορίες που θα μας επέστρεφαν βίαια στη δεκαετία του 50. Μόνο που η ανάγκη για παραμονή στο ευρώ δεν μπορεί να κρατάει τους πολίτες αιχμάλωτους στην αδιέξοδη επιλογή του Μνημονίου.
Οι (“θρησκευτικοί” μας) ηγέτες μας αντιμετωπίζουν σαν Μουσουλμάνους καμικάζι οι οποίοι αφού ανατιναχθούν θα ζήσουν στον άλλο κόσμο μια ζωή σαν κροίσοι.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει τους Έλληνες από μια κυβέρνηση που οι ίδιοι επέλεξαν. Ο Βενιζέλος όσες πιέσεις κι αν δέχεται αυτές τις ώρες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόστος τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τον ίδιο θα ήταν δυσβάσταχτο. Στο σημείο που βρισκόμαστε οι επαναληπτικές εκλογές αποτελούν μονόδρομο εκτός κι αν από τη συνάντηση των αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκύψει μια συγκυβέρνηση πραγματικής εθνικής σωτηρίας με ένα φωτεινό μυαλό επικεφαλής…

Από το kourdistoportocali, μέσω "Το Γρέκι"


sibilla-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: