ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Το χαράτσι δεν τελείωσε!!!


Αλέξη, Αλέκα πάρτε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θέση. Η ΔΕΗ ετοιμάζει νέα χαράτσια! Σύμφωνα με την καθεστωτική εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, που έχει πρωτοσέλιδο «Νέο χαράτσι από τη ΔΕΗ» θα αποσταλούν φουσκωμένοι λογαριασμοί, τιμωρώντας κυρίως, όσους δεν έχουν ή όσους δεν ήθελαν, να πληρώσουν το χαράτσι.
Το νέο χαράτσι στους καταναλωτές, θα γίνει μέσω αύξησης  των εγγυήσεων σύνδεσης, η οποία μπορεί να φθάσει μέχρι και σε εξαπλασιασμό της αξίας της μηνιαίας κατανάλωσης.  
Σύμφωνα με την πρόταση που απέστειλε η ΔΕΗ προς τη ΡΑΕ, ζητά την αύξηση του ποσού που καταβάλλεται ως εγγύηση για την ηλεκτροδότηση, σε περιπτώσεις καθυστερήσεων, στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, όπως και κάθε φορά που αναπροσαρμόζονται τα τιμολόγια.
Όσοι καθυστερούν την εξόφληση των λογαριασμών (και του ειδικού τέλους), πέρα από 80 μέρες που προβλέπεται πριν από τη διακοπή ηλεκτροδότησης, θα έχουν στον επόμενο λογαριασμό, νέο χαράτσι που θα φθάνει μέχρι και έξι φορές την αξία της μηνιαίας κατανάλωσης. Το ίδιο ισχύει και σε όσους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και επανασύνδεσαν το ρεύμα "μόνοι" τους.
Κάποιοι δεν κατάλαβαν τι έγινε στις εκλογές. Μπορεί τα κόμματα να έπεσαν, υπουργοί, μηχανισμοί κλπ λειτουργούν απρόσκοπτα και πετσοκόβουν το λαό. Το θέμα είναι σοβαρό: Το μνημόνιο ζεί και χαρατσώνει. Μάλιστα η δικαιολογία για το νέο ταμπλά που θα μας έρθει είναι, ότι δεν πληρώθηκε το χαράτσι!  
Αλέξη, η δημοσιότητα έχει υπέρ και κατά. Δεσμεύσου, ότι δε θα πληγεί άλλο ο λαός. Πες συγκεκριμένα πράγματα. Τέτοιου είδους χαράτσια είναι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ, όχι απλά παράνομα.
Εγώ πάντως, δεν πρόκειται να το ανεχτώ. Καλύτερα χωρίς ρεύμα. Αλλά δεν θα σταματήσουν εδώ. Αριστεροί, σας δώσαμε δύναμη. Χρησιμοποιήστε τη και αφήστε τις μεταξύ σας γκρίνιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: