ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ 120 ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΒΟΛΟΥ


Μετα απο καταγγελιες διαπιστωθηκε οτι η εκλογικη εκπροσωπος με το αυτοκολλητο του ΚΚΕ στην μπλουζα δεν εδινε τα ψηφοδελτια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στο 120ο εκλογικο τμημα του 4ου διαμερισματος που στεγαζεται στο 26ο Δημοτικο σχολειο του Ανω Βολου. Αυτο εγινε το πρωι. Συναγωνιστες μετεβησαν επι τοπου, διαπιστωσαν ιδιοις ομμασι το προβλημα νοθευσης σε βαρος μας απο την μερια του εκπροσωπου του ΚΚΕ και κατηγγειλαν το γεγονος στην δικαστικη αντιπροσωπο. Πηραμε την διαβεβαιωση οτι θα διευθετηθει το ζητημα απο εκει και περα. Πριν λιγη ωρα κατα τις 5.15 μμ εγινε ξανα επισκεψη των συναγωνιστων μας και διαπιστωθηκε οτι η εκπροσωπος του ΚΚΕ που εφτιαχνε τα πακετα με τα ψηφοδελτια, συνεχιζε σκοπιμως, να νοθευει το εκλογικο αποτελεσμα, μη δινοντας τα ψηφοδελτια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στους προσερχομενους να ψηφισουν. Η δικαστικη αντιπροσωπος που ειναι κατα το νομο υπευθυνη για την σωστη τηρηση της διαδικασιας εδειξε το λιγοτερο παντελη αδιαφορια για το καταγγελομενο γεγονος.

 Την ευθύνη του αδιάβλητου της διαδικασίας, την έχουν αποκλειστικά σε κάθε εκλογικό τμήμα, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι με τη συμβολή των εφορευτικών επιτροπών.  Παράλληλα οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων δεν έχουν καμιά ευθύνη και αρμοδιότητα στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Η αρμοδιότητα τους είναι η παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας και της καταμέτρησης, με σκοπό τα πολιτικά κόμματα να προβούν σε ενστάσεις αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο.
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην Μαγνησία, υπέβαλε έγγραφη καταγγελία στο αρμόδιο έφορο στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Δεν μας κανει καμμια εντυπωση το γεγονος, γιατι ξερουμε πολυ καλα τι εστι αστικο κρατος και τον ρολο που παιζουν τα αριστερα δεκανικια τους. Δεν εχουμε καμμια αυταπατη για το πως αλλαζουν οι κοινωνιες.



http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: