ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Στο δρόμο, στο δρόμο, να σπάσουμε τον τρόμο!

γράφει ο πιτσιρίκος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, αφού οι Αθηναίοι ακολούθησαν την προτροπή του Αντώνη Σαμαρά και ξεχύθηκαν στους δρόμους για να ανακαταλάβουν την πόλη τους από τους μετανάστες. Οι Αθηναίοι φάνηκαν σήμερα πολύ γενναίοι, αφού κυκλοφορούσαν με θάρρος ανάμεσα σε βρομερούς μετανάστες που έχουν AIDS, φυματίωση, χολέρα, ελονοσία, πανώλη, λέπρα, σύφιλη, βλεννόρροια, ποδάγρα, ιλαρά, μαγουλάδες και καλαζάρ.

Βέβαια, οι Αθηναίοι ανακατέλαβαν την πόλη τους αλλά άφησαν αφύλαχτα τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα οι σιχαμεροί μετανάστες όχι μόνο να μπουκάρουν μέσα στα σπίτια των Αθηναίων και να τα ρημάξουν αλλά και να αφήσουν μέσα στα σπίτια ένα σωρό θανατηφόρες αρρώστιες.

Προσοχή! Κανένας Αθηναίος δεν πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του! Πρέπει πρώτα να γίνει απολύμανση στα σπίτια σας! Απόψε να κοιμηθείτε έξω! Αλλά κι έξω έχει μετανάστες με αρρώστιες! Καλύτερα να φύγετε από την Αθήνα και να επιστρέψετε τον Σεπτέμβριο!

Την επόμενη φορά που οι Αθηναίοι θα πάνε να ανακαταλάβουν την πόλη τους, θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι κάποιο μέλος της οικογένειας με ένα Καλάσνικοφ ή κάνα Ούζι, να φυλάει καραούλι μην τα μολύνουν οι μετανάστες.

Και μια απορία: Ο Χρυσοχοΐδης, ο Σαμαράς, ο Πρετεντέρης και όλοι αυτοί οι αηδιαστικοί τύποι που -ξαφνικά- έχουν λυσσάξει με τους μετανάστες και θέλουν να τους εξολοθρεύσουν, νομίζουν πως θα κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους, αν δεν υπάρχουν μετανάστες;

Μα, οι Έλληνες τους γιουχάρουν και τους γιαουρτώνουν όλους αυτούς.

Και γιατί δεν βγήκαν σήμερα στο δρόμο ο Καμίνης, η Τρέμη, ο Θέμος Αναστασιάδης -και άλλες τέτοιες προσωπικότητες- να ανακαταλάβουν την πόλη από τους μετανάστες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: