ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Παρέμβαση του ΔΝΤ στις ελληνικές εκλογές.


Παρέμβαση του ΔΝΤ στις ελληνικές εκλογές.
Το ΔΝΤ επεμβαίνει με την σειρά του στις ελληνικές εκλογές, μετά τη Μέρκελ και όλους τους αξιωματούχους της Ευρωζώνης αδιακρίτως. Εμφανίζεται μάλιστα να θεωρεί όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις ως λαϊκισμούς που δεν πρέπει να εφαρμοσθούν. Αυτό διαμηνύει το ΔΝΤ στα κόμματα που έχουν υπερψηφίσει το μνημόνιο στη χώρα μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle.

Παρόλο που το ΔΝΤ έχει αποφασίσει να μην παρεμβαίνει με δηλώσεις του στην πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ταμείο «προτρέπει» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟK να μην προχωρήσουν σε λαϊκισμούς κατά την προεκλογική περίοδο.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φέρεται να κάνει λόγο για τις εξαγγελίες της ΝΔ και του Αντώνη Σαμάρα περί αλλαγής και διαφορετικής προσέγγισης για την αντιμετώπιση της κρίσης, ωστόσο τα στελέχη του ΔΝΤ τονίζουν πως οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να έχουν το ίδιο δημοσιονομικό αποτέλεσμα με τα μέτρα που έχουν ήδη συμφωνηθεί και έχει αποδεχτεί ο Α. Σαμαράς.

Μάλιστα, το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να είναι προσηλωμένη στην επίτευξη των στόχων της, ώστε τον Ιούνιο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πρώτη αξιολόγηση του νέου προγράμματος. Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει και νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και νέους φόρους.


 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: