ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα γίνετε Έλληνες ποτέ!

Το Σάββατο στις 14:00, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες -αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες-, θα γίνουν διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας. Το κεντρικό σύνθημα αυτών των διαδηλώσεων θα είναι το «Είμαστε όλοι Έλληνες!». Θα πρέπει κάποιος να τους πει πως Έλληνες είναι και οι μπάτσοι. Έλληνες είναι και ο Παπαδήμος, ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου και ο Καρατζαφέρης. Έλληνες είναι και πολλά άλλα κτήνη.
Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης –με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες!»- έρχονται σε μια στιγμή που πολλοί Έλληνες θα προτιμούσαν να είχαν γεννηθεί σε άλλη χώρα.
Έτσι μου ‘ρχεται, όπως θα φωνάζουν οι Ευρωπαίοι «Είμαστε όλοι Έλληνες!», να τους πω μέσα στα μούτρα «Έλληνες είστε και φαίνεστε!».
Από την άλλη, τώρα που Ευρωπαίοι και Αμερικανοί θα λένε «Είμαστε όλοι Έλληνες» -για να μας δείξουν την αλληλεγγύη τους-, δεν είναι σωστό να αρχίσουν κάποιοι Ελληναράδες να τους λένε «Δεν θα γίνετε Έλληνες ποτέ!».
Επίσης, δεν αμφιβάλλω πως -τώρα που όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη θα φωνάζουν «Είμαστε όλοι Έλληνες!»- θα βρεθούν κάποιοι συμπατριώτες μας που θα υποστηρίξουν πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ελληνικές ρίζες.
Είναι όλοι για το «Πάμε πακέτο», για να βρουν τον αληθινό τους Έλληνα πατέρα. Τον άντρα που περνούσε κι έσπερνε παιδιά.
Βέβαια, όταν αρχίζουν αυτά τα «Είμαστε όλοι Έλληνες!» ή τα «Είμαστε όλοι Ιρακινοί, Σέρβοι, Αιγύπτιοι, Εσκιμώοι, Ζουλού κλπ», ξέρεις πως είσαι τελειωμένος.
(Ο κύριος στη φωτογραφία –κάτω από την ελληνική σημαία- δεν είναι εθνικιστής. Είναι Αμερικανός διαδηλωτής, μέλος του «Occupy Chicago», που διαδηλώνει υπέρ της Ελλάδας, έξω από το ελληνικό προξενείο στο Σικάγο. Το διευκρινίζω, για να μην παρεξηγηθούν τίποτα σύντροφοι, αφού εμείς οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα, γι’ αυτό θα τους γαμήσουμε απ’ την κωλοτρυπίδα.)
http://pitsirikos.net/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://occupywallst.org/article/f18-international-day-action-we-are-all-greeks-now/

πριν λιγο το βρηκα αν δε το χεις δει ριχτου μια ματια
και συνεχισε τη καλη δουλεια!