ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Κείμενο αλληλεγγύης των φυλακισμένων μελών της ΣΠΦ και του αναρχικού Θεόφιλου Μαυρόπουλου για τη Στέλλα Αντωνίου


Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου κατατίθεται η αίτηση αποφυλάκισης της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου. Η σύλληψή της ήταν αποτέλεσμα της ευρύτερης αντιαναρχικής στρατηγικής του κράτους , που ξεκίνησε το 2009, με στόχο την καταστολή των αναρχικών  πρακτικών άμεσης δράσης και του φαινομένου του νέου αντάρτικου πόλης. Έτσι η Στέλλα Αντωνίου παρ’ όλο που δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωσή μας διώκεται για συμμετοχή της στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς εδώ και 1 χρόνο. Σ’ αυτό το χρόνο μέσα από τη στάση της και τις συνεχείς της αγωνιστικές διεκδικήσεις στέκεται αλληλέγγυα στις συγκρατούμενές της υπερασπίζοντας την αναρχική της υπόσταση ενάντια στο σωφρονιστικό σύστημα και τους υπαλλήλους του.
Τώρα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο επιδεινώνεται εξαιτίας της συνεχιζόμενης εκδικητικής παράτασης της προφυλάκισής της από το κράτος.
Εμείς από τη δική μας πλευρά, ως Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς στεκόμαστε δίπλα στην αναρχική Στέλλα Αντωνίου χωρίς να παρακαλάμε τους εχθρούς μας για επιείκεια και ανθρωπισμό αλλά επισημαίνοντας ότι η συνεχιζόμενη ομηρία με κίνδυνο την υγεία της, θα σηματοδοτήσει σε ανύποπτο χρόνο τις αντίστοιχες συνέπειες. Καμία πρόκληση της εξουσίας και των δικαστών δε θα μείνει αναπάντητη. Έχει ο καιρός γυρίσματα…
Υ. Γ : Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου (ημερομηνία που κατατίθεται η αίτηση αποφυλάκισης της Στέλλας Αντωνίου) προχωράμε σε αποχή συσσιτίου.
ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Τα φυλακισμένα μέλη της Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (FAI/IRF)
Οικονομίδου Όλγα
Μιχάλης Νικολόπουλος
Γιώργος Νικολόπουλος
Χρήστος Τσάκαλος
Γεράσιμος Τσάκαλος
Παναγιώτης Αργυρού
Δαμιανός Μπολάνο
Γιώργος Πολύδωρος
Χάρης Χατζημιχελάκης
Και ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος
Για πάντα στη μάχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: