ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Επεισόδιο στα διόδια: Προβοκάτσια καταγγέλλει το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Μικρής κλίμακας συμπλοκή σημειώθηκε χθες στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών, μεταξύ μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και υπαλλήλου της εταιρίας Νέα Οδός. Τη στιγμή όμως που η εταιρία και μια σειρά από δημοσιεύματα κάνουν λόγο για άνανδρη επίθεση εις βάρος της «άτυχης γυναίκας» και βανδαλισμό της καμπίνας, τα μέλη του κινήματος καταγγέλλουν το ακριβώς αντίθετο, μιλώντας για σκηνοθετημένη προβοκάτσια.
«Σε κατάσταση σοκ και με τραύματα στον αυχένα, το κεφάλι και την κοιλιά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ εισπράκτορας διοδίων της εταιρείας ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ που εργαζόταν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών». Αυτό αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, για το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής.
Μάλιστα, η εταιρία καταγγέλλει με ανακοίνωσή της πως οι συγκεντρωμένοι εμπόδισαν το ασθενοφόρο να παραλάβει τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. Επιπλέον, αναφέρει ότι τα μέλη του «Δεν Πληρώνω» κατέστρεψαν τα την καμπίνα της υπαλλήλου, με τους αστυνομικούς να φυγαδεύουν την «άτυχη γυναίκα» στο κεντρικό κτίριο της εταιρίας.

Ωστόσο, την ακριβώς αντίστροφη περιγραφή του ιστορίας δίνουν τα μέλη του κινήματος που ήταν μπροστά στο περιστατικό, σημειώνοντας μάλιστα πως έχουν αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν την εκδοχή αυτή.
Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, η υπάλληλος ήταν αυτή που επιτέθηκε σε μέλος του κινήματος, τον οποίο και τραυμάτισε, ενώ κανένας δεν τη χτύπησε πίσω. Επιπλέον, καταγγέλλουν πως η εταιρία Νέα Οδός σκηνοθέτησε τον τραυματισμό της γυναίκας, καλώντας χωρίς λόγο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Το tvxs.gr επικοινώνησε με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, μέλος του κινήματος, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και δίνει τη δική του εκδοχή της υπόθεσης:
«Είχαμε πάει εχθές να κάνουμε ένα έκτακτο άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες, μετά από απόφαση της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων στα Βόρεια προάστια, για να διαμαρτυρηθούμε για τις μηνύσεις που κάνει η εταιρία Νέα Οδός σε πρωτοπόρους αγωνιστές, για να κάμψει το φρόνημά μας.
Κατά τη διάρκεια του ανοίγματος, μία υπάλληλος επιτέθηκε ενάντια σε συναγωνιστή μας, βρίζοντας και χτυπώντας τον. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο ο συναγωνιστής μας στο νοσοκομείο. Έχουμε και την ιατρική γνωμάτευση, η οποία μιλάει για κάκωση αυχένα, κάκωση στο κεφάλι, εκδορές στο πρόσωπο, κλπ.
Όταν μάθανε ότι πρόκειται να υποβάλουμε μήνυση, αρχικά προσπάθησαν να φυγαδεύσουν την υπάλληλο με Ι.Χ., αλλά μετά το καλοσκέφτηκαν, επικοινώνησαν με τους «από πάνω» και βρήκαν πιο σκόπιμο να σκηνοθετήσουν ότι έχει χτυπηθεί η υπάλληλος, την οποία δεν ακούμπησε κανένας μας.
Έχουμε και βιντεοσκοπημένη δήλωση του ανθρώπου του ΕΚΑΒ που ήρθε να την πάρει, και λέει πως η κοπέλα δεν είχε κανένα εξωτερικό τραύμα.
Δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ο ΣΚΑΪ και η Καθημερινή λένε το αντίθετο. Είναι παραμύθια, είναι μυθεύματα, είναι υπόθεση Μαγκούφη νούμερο 2. Απλώς τους τελείωσαν οι βουλευτές και βάζουν δυστυχισμένους, κακοπληρωμένους υπαλλήλους να κάνουν αυτή τη δουλειά.»
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: