ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Σκηνές από ένα καψόνι

Οι κάτοικοι της Κερατέας “έσπασαν” το μπλόκο της αστυνομίας

[video]

Οι κάτοικοι της Κερατέας κατάφεραν πριν δύο ημέρες να σπάσουν το μπλόκο που έχουν στήσει τα ΜΑΤ και η αστυνομία γύρω από τα μηχανήματα του “συντρόφου” Μπόμπολα στο Οβριόκαστρο. Καθώς ήταν δύσκολο να την πέσουν στον Αλαβάνο που επισκέφτηκε την περιοχή, οι αστυνομικοί έκαναν πίσω, αφήνοντας πολλές δεκάδες κατοίκων να περάσουν μέσα από τα χωράφια σε μία αργόσυρτη και μακρόσυρτη πορεία προς το σημείο των έργων, ακολουθώντας τους σε πολύ κοντινή απόσταση και εισπράττοντας το χλευασμό των κατοίκων.
Aκολουθεί το βίντεο από το καψόνι των Κερατιωτών στις δυνάμεις “προστασίας του εργολάβου”

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤ

Η σημερινή μέρα ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.
Το σημείο του μπλόκου επισκέφθηκε ο κος Αλαβάνος, ο οποίος δεν παρέστη στη τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου θέλοντας να στηρίξει με αυτό τον τρόπο τον αγώνα του λαού της Κερατέας.

Μετά από τις σχετικές συζητήσεις με τους αξιωματικούς ανακοινώθηκε από την πλευρά της αστυνομίας ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να περάσουν από το κλειστό σημείο και δεν τους επιτρέπεται να περπατήσουν στη Λεωφ. Λαυρίου. Μόνο ο κος Αλαβάνος είπαν μπορεί με συνοδεία να επισκεφτεί το χώρο.

Κατόπιν οι κάτοικοι δήλωσαν πως αφού απαγορεύεται να πάνε από τη λεωφόρο, θα πάνε από τα χωράφια. Και τότε είδαμε να συμβαίνει το εξής κωμικό-τραγικό.
Οι κάτοικοι περπατούσαν ειρηνικά μπροστά και οι αστυνομία ακολουθούσε από πίσω, προσπαθώντας να βρει σημείο για να περάσει μπροστά και να σταματήσει το κόσμο. Σε όλη αυτή τη διάρκεια οι αξιωματικοί προσπαθούσαν να ενημερώσουν τους ανωτέρους και να πάρουν εντολές, οι διμοιρίες είχαν ιδρώσει στη κυριολεξία και προσπαθούσαν να βγάλουν επί τόπου σχέδιο δράσης.

Μετά από πολλά διαλείμματα για ανάσα και νερό οι ένστολοι κατάφεραν να φτάσουν και αυτοί στο σημείο που πήγαν οι κάτοικοι για να επιβεβαιώσουν ότι δε γίνεται καμία εργασία. Οι κάτοικοι αποχώρησαν ειρηνικά και οι δυνάμεις παρέμειναν έως ότου ήρθαν αυτοκίνητα για να τους κατεβάσουν.

… τελικά επέστρεψαν όλοι σώοι και αβλαβείς!!!

Μεταφέρει ο Γαλαξιάρχης

Short URL: http://wp.me/pPn6Y-4QC

Δεν υπάρχουν σχόλια: