ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σύλληψη μαθητών

Την αυστηρότητά του εξάντλησε ο διευθυντής Γυμνασίου στην Κηφισιά, όταν μαθητές επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη. Κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις. Στη συνέχεια κόμπαζε για ό,τι είχε συμβεί.

Τη σύλληψη μαθητών ζήτησε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς, όταν διαπίστωσε ότι είχε αποκλειστεί η κεντρική είσοδος του σχολικού κτιρίου.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής έφτασε στο σχολείο. Μικρός αριθμός μαθητών, είχαν αποκλείσει την είσοδο με θρανία, με σκοπό να κάνουν κατάληψη.

Ο διευθυντής παραμέρισε τα θρανία μπήκε στο σχολείο και κάλεσε δύο μαθητές, που πρωτοστατούσαν στην απόπειρα κατάληψης στο γραφείο του.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα δύο αστυνομικοί από το Α.Τ. Κηφισιάς έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο μαθητές, παρά το γεγονός ότι παρακαλούσαν τον διευθυντή να αλλάξει γνώμη, δηλώνοντας ότι μετάνιωσαν για την ενέργειά τους.

Τελικά, οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, ο διευθυντής, κατά τη διάρκεια της προσευχής, ανακοίνωσε με στόμφο, το τι είχε συμβεί, προσπάθησε να εκφοβίσει τα παιδιά και πρόσθεσε ότι οι δύο μαθητές τιμωρούνται επιπλέον και με διήμερη αποβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: