ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τι γίνεται στα Ατλαντικ

Ειμαστε 3000 εργαζομενοι που παλευουμε μονοι μας χωρις βοηθεια για τα δικαιωματα μας στην δουλεια και σε μια αξιοπρεπη διαβιωση.

Αυτην την στιγμη βρισκομαστε σε επισχεση εργασιας πολλα μαγαζια Ατλαντικ που ειναι διασπαρτα γεωγραφικα σε ολη την Ελλαδα και για αυτο και δυσκολο να μαζευτουν ολοι και να αποφασισουν απο κοινου την δραση τους.

Αυτο το ξερει η επιχειρηση η οποια χρησιμοποιει διαφορα μεσα για να εμποδισει τον κοσμο να κανει επισχεση εργασιας. Ενα απο αυτα ειναι ο εκφοβισμος οτι δεν θα πληρωθουν αυτοι που διεκδικουν με αυτον τον τροπο τα χρηματα τους, ενω αυτοι που ειναι μεσα στα μαγαζια και ....εργαζονται (εδω πραγματικα αναρωτιεται κανεις τι ειδους εργασια κανουν αφου ουτε πραγματα ερχονται για να μπουν στα ραφια, ουτε κατι αλλο υπαρχει να κανουν παρα μονο να κρατανε ανοιχτο το μαγαζι) θα πληρωθουν αμεσα μεσω... ενος δανειου που ..περιμενουν.

Καποιοι περιφερειακοι μαλιστα ειπαν πως θα φανε το κεφαλι τους αυτοι που κανουν επισχεση εργασιας. Θα ηθελα να πω σε ολους τους συναδελφους σε ολη την Ελλαδα οτι πρεπει να βρουμε τροπο να ενωθουμε για να αντιμετωπισουμε απο κοινου αυτο το αισχος που συμβαινει και που παντα συνεβαινε σε εμας.

Ξερετε οτι εμεις τουλαχιστον επειδη εχουμε ζησει την αδικια, την εκμεταλλευση, και την τρομοκρατια απο τα αφεντικα μας για πολλα χρονια βρισκομαστε σε πλεονεκτικοτερη θεση απο αυτους που την βλεπουν τωρα να εμφανιζεται και ξερουμε και πως να αμυνθουμε.

Ελατε ολοι μαζι να παλεψουμε και επιτελους να παρουμε στα χερια μας την κατασταση (αφου κανεις αλλος δεν ενδιαφερεται). Ελατε να κανονισουμε συναντηση μονοι μας χωρις την βοηθεια που τελικα ειναι ανυπαρκτητης ΟΥΙΕη οποιυδηποτε αλλου κομματος.

Πρεπει να ενωθουμε για να φωναξουμε και καλο ειναι να εχουμε ενα σημειο που να μιλαμε.

Σας παραθετω μια σχετικη ομαδα του facebook: http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_107481659317596&ap=1

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ http://voliotaki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: