ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΟΙΚ: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…ΠΡΟΣΤΙΜΟ!ΓΑΜΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Να καταβάλουν ώς αύριο, 31 Δεκεμβρίου, τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 συστήνει στους πολίτες το υπουργείο Οικονομικών καθώς, όπως δήλωσε στέλεχος του ΥΠΟΙΚ, δεν είναι στις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου να δοθεί παράταση. 

Σύμφωνα με άλλο στέλεχος του υπουργείου, δεν έχουν πληρωθεί ώς σήμερα περίπου 1,3 εκατομμύρια βεβαιώσεις από το σύνολο των 5,5 εκατ. βεβαιώσεων τελών κυκλοφορίας. 


Σε κάθε περίπτωση, εάν τελικά δεν δοθεί -την τελευταία στιγμή- παράταση στη διαδικασία, οι φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα, καθώς από την 1η Ιανουαρίου θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο των τελών εις διπλούν.



Οι νέες βεβαιώσεις με τα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας θα αναρτηθούν την 1η Ιανουαρίου στο Taxisnet και οι υπερήμεροι θα πρέπει να τις εκτυπώνουν και να πηγαίνουν στις τράπεζες για να πληρώσουν.

Από τις αρχές Νοεμβρίου πάνω από 90.000 οχήματα τέθηκαν σε ακινησία με τους ιδιοκτήτες να καταθέτουν τις πινακίδες, ώστε να μην πληρώσουν τέλη. Η προθεσμία για την κατάθεση πινακίδων εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΔΟΛ 
ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: