ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Προσφέρετε βιβλία στο Σύνδεσμο Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας: Θα διατεθούν στις Φυλακές Ανηλίκων Κασσαβέτειας Βόλου


Κάθε χρόνο, στις 23 Απριλίου, στη Βαρκελώνη γιορτάζουν τον Sant Jordi, τον Άγιο Γεώργιο δηλαδή, μέσα από ένα ιδιαίτερο έθιμο. Tα αγόρια στις Las Ramblas της Βαρκελώνης αλλά και ευρύτερα της Καταλονίας προσφέρουν στα κορίτσια ένα τριαντάφυλλο και λαμβάνουν από αυτά ως αντίδωρο ένα βιβλίο!

Οι φίλοι της Barça στην Ελλάδα λοιπόν, δοκίμασαν και κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να καθιερώσουν το έθιμο στα καθ’ ημάς, με τη βοήθεια και των ΜΜΕ ασφαλώς, και ζητούν από όλους να προσφέρουν βιβλία που εν συνεχεία παίρνουν το δρόμο τους ως προσφορά σε κάποιο ίδρυμα ή φορέα στην Ελλάδα. Το 2007 ήταν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το 2009 οι Φυλακές Ανηλίκων του Αυλώνα, το 2010 ήταν το 1o ΕΠΑΛ Ευδήλου Ικαρίας, το 2011 το Χαμόγελο του Παιδιού, και το 2012 τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας των Γυναικείων Φυλακών Θήβας, που έγιναν οι παραλήπτες της αγάπης σας. Αυτό που μας εντυπωσίαζε κάθε φορά ήταν η ανταπόκριση που βρίσκαμε στην πρόσκληση για την προσφορά των βιβλίων, που από χρονιά σε χρονιά απλωνόταν όλο και περισσότερο!!!


Φέτος, με τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου να έχει γιορταστεί και στην Ελλάδα με την αναγκαία μετάθεση της ημερομηνίας λόγω του Πάσχα, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου είναι τα βιβλία να διατεθούν στις Φυλακές Ανηλίκων Κασσαβέτειας Βόλου.

Μπορείτε να φέρνετε τα βιβλία έως και το πρώτο 10ήμερο του Ιούνη στα γραφεία μας, Βαλτετσίου 50-52 / 2ος όροφος, κάθε Δευτέρα 7-9, καθώς και τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων του ποδοσφαιρικού τμήματος του FC Barcelona, ή να μας τα στείλετε ταχυδρομικά. 

Είμαστε σίγουροι ότι το «αίτημα» θα εισακουστεί εν αγάπη για ακόμη μία φορά, και πάλι εμείς θα κουβαλήσουμε  όλο χαρά τα βαριά χαρτοκιβώτια στον προορισμό τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: