ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πνευματική ανικανότητα: Εκεί που η σκέψη αποτελεί παρα φύσιν διαδικασία

Η φάση είναι ότι ισχυρίζονται ότι τα όπλα τα έχουν για αυτοπροστασία. Εγώ θα ανασύρω μια φράση από το χρονοντούλαπο της μνήμης, όπως ακριβώς λεγόταν από τις γιαγιάδες μας: "Αφού δεν πολύ-νογάει, προσεξε το μη βγάλει κανα μάτι αφτού που παίζει το μαμούρι". Αυτό τίποτα παραπάνω.

Ο Γρέγος, ο οποιός δούλευε τραμπούκος εθελοντικά στο κύκλωμα των Παπαγεωργοπουλαίων και δεν ήξερε τίποτα για τα μύρια που αλλάζαν χέρια κάτω από την μύτη του, έσπειρε τον τρόμο στο Ελ. Βενιζέλος αφού εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Αυτός λέει ότι ήταν λάθος του υπαλλήλου που το παρέδωσε... Οκ, νταξ δεν παίζει προβλημα. Περισσότερα για το συμβάν ΕΔΩ.





Μετά έχουμε και τον Παναβγόταρο. Μεγάλος πατριώτης. Έπιασε και τραμπούκισε ένα οδηγό από την ΠΓΔΜ (ναι Νώντα ΠΓΔΜ ρε φίλε). Σύμφωνα με μαρτυρίες μετά από αυτό, τα σύνορα επεκτάθηκαν κατα 1 χιλιόμετρο από μόνα τους. Τόσο πολύ δηλαδή χεστήκανε επάνω τους. Αφού μετά από αυτό οι στρατιωτικές μονάδες του Πολυκάστρου ετοιμάζονται για θερμό επεισόδιο.

Φάτε σκατα φοβισμένοι μικροαστούληδες, υποψιασμένοι ψηφοφόροι του "νόμιμου πολιτικού κώματος". Αυτούς ψηφίζετε. Αυτά τα δίποδα κτήνη. Έτσι θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική ρε. Με ψευτομαγκές και λεονταρισμούς σε οδηγούς νταλίκας και σε μετανάστες.



tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: