ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΝΤ1 ΠΗΡΕ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΣΑΪΤ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!



Συγκεκριμένα πήραν την ψεύτικη είδηση που έλεγε ότι "Αραβικά funds θέλουν να φτιάξουν χιονοδρομικό κέντρο στην Γκιώνα" από το σάιτ "Το κουλούρι" που δηλώνει στουςόρους χρήσης του ότι:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι προϊόντα επινόησης των συντακτών της ιστοσελίδας. Κανένα δημοσίευμα δεν περιέχει αληθινή είδηση. Τα δημοσιεύματα και οι υποτιθέμενες ειδήσεις που εμπεριέχουν είναι πλασματικά στο σύνολό τους, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν πρέπει να συγχέονται με αυτή.


Οι δημοσιογραφάρες του ΑΝΤ1 λοιπόν ξεσήκωσαν την "είδηση" από το facebook (που πιθανότατα εκεί θα το ψάρεψαν γιατί μέσα από αυτό ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ) και το έπαιξαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων διανθισμένο με δηλώσεις τοπικών παραγόντων σχετικά με τις "επενδύσεις" και τις "θέσεις εργασίας" που θα ανοίξουν στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"


Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ρωτήσω αν θα επανορθώσει ο ΑΝΤ1 γι' αυτήν την ανευ προηγουμένου κοροϊδία των τηλεθεατών του. Απορρώ όμως αν ενέκριναν την "είδηση" και τα τροϊκανά επικοινωνιακά επιτελεία...

Υ.Γ.1: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ "ΚΟΥΛΟΥΡΙ"
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ τον σύντρολο που μου υπέδειξε το θέμα και τη "χολή" που το ανέβασε.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: