ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η κριση δημιουργεί ευκαιρίες


Το έχετε ακούσει αμέτρητες φορές αλλά ξέρω ότι πολλοι από εσάς δεν το πιστεύετε. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με αποδείξεις λοιπόν.

Πάνω από όλα η επιχειρηματικότητα αγαπητοί αναγνώστες. Έτσι οι πρεζέμποροι ρίξαν τις τιμές στη ζουζου λόγω οικονομικής κρίσης και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης φέραν καινούριο πράμα στην αγορά ...παμφθηνο.

Σίσα λέγεται και είναι απλό. Φτιάχνεται από αμφεταμίνες και υγρά μπαταρίας. Τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση στην αγορά καθώς παρασκευάζεται και πολύ εύκολα. Ακόμα και σε γιάφκες στο κέντρο της Αθήνας που την εικόνα του χαλάνε οι διαδηλώσεις και μόνο αυτές.

Είναι μια καινούρια κατηγορία ναρκωτικών που δεν ομαδοποιύνται βάσει της χημικής σύστασης αλλά με κύριο γνώμωνα την εποχή. Λέγονται ναρκωτικά της κρίσης. Όπως το Paco στην Αργεντινή και το Crokodil στη Ρωσία.


Αμφότερα παρασκευάζονται εύκολα από τοξικά απόβλητα και γρήγορα ο χρήστης μετατρέπεται σε ζόμπι κυριολεκτικά αφού το κορμί του σαπίζει από μέσα προς τα έξω.

Πολλοι από εσάς που κυκλοφορούν κέντρο θα έχει παρατηρήσει χρήστες με τεράστιες πληγές και πρησμένα άκρα σε σήψη. Μια εικόνα που πριν 5-10 χρόνια δεν συνάντούσες με τέτοια συχνότητα. Αυτό οφείλεται κυρίως στις παρενέργειες του ναρκωτικού καθώς οι ιστοί και τα όργανα διαλύονται σε λιγότερο από ένα 6μηνο χρήσης.

Πάρτε μια γεύση από τις πόλεις φαντάσματα που δημιουργεί η καπιταλιστική κρίση. Ως αναφορά για το πάκο έχει βρώμικη ιστορία γιατί το έσπρωξαν στην αγορά τα χρόνια της μεγάλης κρίσης. Και ουσιαστικά άρχισαν να δολοφονούν τους νέους που έψαχναν τρόπο να ξεγελάσουν την πείνα τους καθώς στοίχιζε λιγότερο και από ένα πιάτο φαι. Όταν σύλλογοι γονέων που έχασαν έτσι τα παιδιά τους άρχισαν το πογκρομ στους εμπόρους μυστήρια πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν με δολοφονίες απαγωγές και πολλά άλλα. Διαβάστε ένα ωραίο άρθρο ΕΔΩ.






http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: