ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ρατσιστικό δώρο της ΝΔ στη Χρυσή Αυγή η κατάργηση της ιθαγένειας για τα παιδιά των μεταναστών


Ρατσιστικό δώρο της ΝΔ στη Χρυσή Αυγή η κατάργηση της ιθαγένειας για τα παιδιά των μεταναστών Η ΚΕΔΕ και η ΑΔΕΔΥ να καταργήσουν στη πράξη τη πραξικοπηματική ρατσιστική εγκύκλιο Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου να αποστείλει εγκύκλιο... προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να παγώσει την διαδικασία χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας με βάση το νόμο 3838/2012 πριν καν ανακοινωθεί η επίσημη και γραπτή απόφαση του ΣτΕ πάρθηκε σε περίοδο που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη από τις μαχητικές κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις στους Δήμους, τα πανεπιστήμια και τις περιφέρειες για τις απολύσεις του Μνημονίου.
Ο Σαμαράς παίζει ξεδιάντροπα το χαρτί του ρατσισμού κλείνοντας το μάτι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για μεγαλύτερη συνεργασία έχοντας ήδη ενισχύσει τις σχέσεις με την Αστυνομία και συγκαλύπτοντας κάθε τόσο τις ρατσιστικές εγκληματικές τους επιθέσεις σε βάρος μεταναστών αλλά και αριστερών αγωνιστών. Τώρα στο στόχαστρο είναι τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν, σπούδασαν και μεγάλωσαν σε αυτή τη χώρα, δεν γνώρισαν άλλη και στα δεκαοχτώ τους θα είναι «παράνομοι» μετανάστες!
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ με την στήριξη της μνημονιακής κυβέρνησης της καταστροφής άνοιξαν το δρόμο στο ρατσιστικό κατήφορο με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα, τα βασανιστήρια μέσα στη ΓΑΔΑ και τα Αστυνομικά Τμήματα.
Καλούμε σε ανυπακοή τους εργαζόμενους που βρίσκονται στις υπηρεσίες των Δήμων, της περιφέρειας και του ίδιου του Υπουργείου Εσωτερικών. Η έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ πρέπει μαζί με την απαίτηση για κατάργηση της διαθεσιμότητας που διαλύει τις υπηρεσίες να καταδικάσει και να απορρίψει τη ρατσιστική εγκύκλιο Αθανασίου και να απαιτήσει την άμεση απόσυρση της.
Να κλιμακώσουμε τους αγώνες για να αναγκάσουμε την κυβέρνηση των μνημονίων των απολύσεων και του ρατσισμού να υποχωρήσει εδώ και τώρα.
Ετοιμάζουμε μια μεγάλη απάντηση-σεισμό στις 19 Γενάρη με το πανελλαδικό συλλαλητήριο και τη συναυλία στο Σύνταγμα με σύνθημα Αθήνα-πόλη αντιφασιστική.
Καλούμε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 3/12, 1μμ στην Αιόλου 47.
Αμέσως μετά στις 4μμ θα ακολουθήσει σύσκεψη κοινοτήτων μεταναστών για τη διοργάνωση της 19ης Γενάρη αλλά και για άμεση πρωτοβουλία για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην ιθαγένεια.
Καλούμε το Συνέδριο της ΚΕΔΕ και τη ΑΔΕΔΥ να απαιτήσουν άμεσα: Όχι στις διαθεσιμότητες, όχι στη ρατσιστική εγκύκλιο κατάργησης του δικαιώματος στην ιθαγένεια.
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964          Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή - ΕΕΡΦΑ 

http://ostria-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: