ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ…



Κάτι που μου θύμισε χούντα, βαθιά μάλιστα, ήταν απόψε μια ομάδα ΜΑΤατζήδων που είχε αποκλείσει την οδό Αμερικής, στο ύψος της Βαλαωρίτου, και δεν επέτρεπε σε κανέναν που έρχονταν κλαμένος και βαμένος με MALOX από την Πανεπιστημίου να περάσει επάνω ενώ προς τα κάτω επιτρέπονταν! Ο λόγος; Αμφιβάλλω και αν τον ήξερε και ο θρασύς κρετίνος που ήταν επικεφαλής και απειλούσε μάλιστα όσους, με το δίκιο τους ζητούσαν να μάθουν γιατί απαγορεύεται.
Όταν άρχισε να γελά ο κόσμος που μαζεύτηκε κεί, τότε «λύγισε» και έδωσε εντολή στην ομάδα να αφήσει τον κόσμο να περάσει προς την Ακαδημίας. Το ίδιο όπως διαπίστωσα αργότερα είχε γίνει και στους άλλους δρόμους και οι πιο αυστηροί ΜΑΤατζήδες ήταν εκείνοι που δεν άφηναν να περάσουμε τη Ρήγα Φερραίου ενώ το επέτρεπαν από την Ιπποκράτους.



Κάτι άλλο που μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον είναι το πλήθος των μυστικών της αστυνομίας που ήταν σπαρμένοι από το πρωί σε κάθε γωνία της οδού Ακαδημίας με περισσότερους στην Ιπποκράτους και την Χαριλάου Τρικούπη (φωτογραφία). Τι ήταν αυτοί; Διάφοροι νεαροί που αντί να πίνουν τους φραπέδες τους (όλοι κρατούσαν ένα φραπέ στα χέρια που έμοιαζε να είναι ατέλειωτος) στις καφετέριες της γειτονιάς τους, τους πίνουν στις γωνιές της Αθήνας για ένα μεροκάματο που δεν διαφέρει σε τίποτα με άλλους συνομίληκους τους αν έχουν δουλειά βεβαίως και έχουν το νού τους για προληπτικές συλλήψεις και άλλα ωραία που κατεβάζει το μυαλό των στρατηγών της Αστυνομίας και των συμβούλων τους.

Πηγή: actimon via e-oikodomos

Δεν υπάρχουν σχόλια: