ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλη πασοκιά η ακινητοποίηση των μέσων σταθερής τροχιάς για αύριο

Προδιαγεγραμμένη η αποτυχία από πλευράς μαζικότητας για την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας λόγω ακινητοποίησης ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ και Τράμ.

Δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι στιγμής και μάλλον δεν θα κινηθούν αύριο, πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας, τα μέσα σταθερής τροχιάς (ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ, Τράμ).

Έχει αποδειχτεί ότι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ δεν λειτούργησαν τα ΜΜΜ σε ημέρα απεργίας, και ειδικά αυτά της σταθερής τροχιάς που έχουν δυνατότητα για μεταφορά περισσότερου κόσμου αλλά και επειδή προσφερουν ευκολότερη πρόσβαση στο Κέντρο σε πολύ κόσμο της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής των Αθηνών, η απεργία έχει στεφθεί με αποτυχία. Όσες φορές έχει συμβεί αυτή η μαλακία οι πορείς στερούνται μαζικότητας και συνεπώς μαχητικότητας και ο κόσμος απογοητεύεται (για έναν ακόμη λόγο).



Ελπίζω έστω την τελευταία στιγμή να ακυρώσουν αυτήν την απόφαση που βρωμάει πασοκίλα και τα μέσα σταθερής τροχιάς να λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο λειτουργίας όπως (μάλλον) θα γίνει την Τετάρτη, την δεύτερη μέρα της απεργίας, για να διευκολύνουν τον κόσμο να έχει πρόσβαση στο κέντρο όπου γίνονται οι διαδηλώσεις.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: