ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δίκτυο Σπάρτακος: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑ ΛΑΟΥ

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επιχειρεί να κάνει επίδειξη αυταρχισμού. Το αστικό σύστημα εξουσίας αντιλαμβάνεται το μέγεθος της κοινωνικής οργής και επιλέγει να ακολουθήσει τις πιο ακραίες τρομοκρατικές πολιτικές ενός ξεκάθαρα  ολοκληρωτικού καθεστώτος για να συντρίψει τις κοινωνικές αντιδράσεις και να επιβάλλει τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα.
Αυτή τη φορά σχεδιάζει να κατεβάσει τον Στρατό στο δρόμο ενάντια στον Εχθρό λαό!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά και με καταγγελίες φαντάρων ήδη προετοιμάζεται το κλίμα με την κατάλληλη προπαγάνδα για την εκτεταμένη παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων που θα συμβάλλουν στα μέτρα αποφυγής λαϊκών αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.


Τα Μισθοφορικά τμήματα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, όχι μόνο διαψεύδουν τις δικαιολογίες περί εκπαίδευσής τους αποκλειστικά για καταστολή πλήθους στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών εκστρατειών εκτός συνόρων, αλλά αποδεικνύονται ως η αιχμή του δόρατος της εφαρμογής των εθνικών και Νατοϊκών δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας, αντιμετωπίζοντας τον αγωνιζόμενο λαό ως Ασύμμετρη Απειλή.
Από την Νέα Σάντα Κιλκίς η στρατιωτική μονάδα βρέθηκε στο πάντα σε επιφυλακή Πεντάγωνο, με τα πάντα τοποθετημένα τεθωρακισμένα στις πύλες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να στέκεται απέναντι στον κόσμο της εργασίας στέλνοντάς του τρομοκρατικό μήνυμα. Τώρα σχεδιάζεται η παρουσία εκατοντάδων μελών της Ταξιαρχίας (οι πληροφορίες μιλούν για 250 άτομα) πιθανόν με πολιτική περιβολή, που θα στέκουν απέναντι στους εργαζόμενους που αντιδρούν στην επιβολή καθεστώτος δουλείας και στο ξεπούλημα κάθε κοινωνικού αγαθού. Άλλα σενάρια κάνουν λόγο για την παρουσία 2500 χιλιάδων στρατιωτών…. 
Η διεξαγωγή της παρέλασης συμπίπτει με την ψήφιση των μέτρων, γεγονός που ωθεί την κυβέρνηση στη λήψη μέτρων ακραίας κρατικής τρομοκρατίας. Η κυβέρνηση φοβάται το λαό και για αυτό σχεδιάζει μια παρέλαση χωρίς το λαό. Στο πλαίσιο αυτό ήδη διαρρέεται ότι «Ζώνες απομόνωσης προσανατολίζεται να δημιουργήσει η ΕΛΑΣ μπροστά και γύρω από την εξέδρα των επισήμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σχέδιο είναι να απαγορευτεί η παρουσία πολιτών σε ένα τμήμα της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου και ίσως και περιμετρικά της εξέδρας των επισήμων, αλλά και του γερμανικού προξενείου. Στο σημείο εκείνο τα στρατεύματα θα παρελάσουν πιθανότατα χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ οι απλοί θεατές, άντρες, γυναίκες και παιδιά, αναγκαστικά θα πρέπει να βρουν θέσεις σε άλλα σημεία της διαδρομής κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου».
Εμείς καλούμε τον λαό μας να διαδηλώσει μαζικά και να καταγγείλει την ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και τοκογλύφων.
Επίσης, καλούμε τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθεί να παρελάσει μπροστά στους εκπροσώπους του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Ο όρκος που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε έκανε λόγο για υπεράσπιση της Άμυνας και του Συντάγματος. Δε δώσαμε όρκο να προστατεύουμε με τα όπλα όσους στερούν το παρόν και μέλλον του λαού μας, τον κόσμο της μίζας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, την εκκλησία με την αμύθητη περιουσία, τους βιομήχανους, τους εργολάβους και τους καναλάρχες.
Το ΟΧΙ του 40’ ήταν ΟΧΙ στο Φασισμό, ΟΧΙ στον Ολοκληρωτισμό, ΟΧΙ στην Υποδούλωση.
Ήταν ένα παγκόσμιο μήνυμα Αξιοπρέπειας, μήνυμα Ελευθερίας.
Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία που πετιούνται στην ανεργία και στο περιθώριο, που φορτώνονται πρωτόγνωρα φορολογικά βάρη και υποχρεώνονται να βιώσουν ένα καθεστώς απόλυτης δουλείας και εξάρτησης από τις επιθυμίες των επιχειρηματιών-τοκογλύφων-επενδυτών, δεν έχουν κανένα κοινό-«εθνικό συμφέρον»!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση, η Εκκλησία και οι εργοδότες, οι «Επίσημοι» αποτελούν έναν κόσμο εχθρικό.
Αυτοί μας εκμεταλλεύονται, μας υποδουλώνουν.
Στρέφουν ενάντιά μας τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ και τώρα το Στρατό για να επιβάλλουν τους Νόμους του Κέρδους, τη Δικτατορία της Αγοράς, την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ, το σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Αρνούμαστε επομένως να τους τιμήσουμε, αρνούμαστε να παρελάσουμε μπροστά τους.
Τιμούμε τους ηρωικούς αγώνες του παρελθόντος, συμμετέχοντας στους ταξικούς αγώνες του σήμερα.
Αρνούμαστε να στρέψουμε τα όπλα ενάντια στο πατέρα, τον αδελφό και φίλο που μοιραζόμαστε τις ίδιες ελπίδες και αγωνίες.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ….    

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437             
 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: