ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΑΝ έστω και ΕΝΑΣ από εσάς ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο θα επιδοθεί σε συμπολίτη μας για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, το όνομά του ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και θα ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ANTIΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Michael Odysseus Yakoumakis 
Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε:
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ
ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
και γενικά σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία εμπλέκεται στο γρανάζι της διαδικασία ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ / ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Τα ραβασάκια της εφορίας για προκατάσχεση περιουσιακών στοιχείων συμπολιτών μας λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών (ακόμη και για 300 ευρώ) έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν...
Από την άλλη η ΤΡΟΪΚΑ σε συνεργασία με τις τράπεζες έχουν αποκλείσει οποιαδήποτε παράταση προστασίας από την...
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ; Να μην έχουμε ΤΙΠΟΤΑ στα χέρια μας, ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Αφού μας άφησαν χωρίς παροχές, χωρίς μισθό, χωρίς σύνταξη, χωρίς δουλειά, χωρίς αξιοπρέπεια, τώρα θέλουν να μας ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ αποτελείτε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ενα κομμάτι της κοινωνίας παρά ένα ΓΡΑΝΑΖΙ του συσ τήματος.
ΚΑΛΕΙΣΘΕ να δείξετε ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε οποιαδήποτε ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ λάβετε για λογαριασμό συμπολίτη σας.Γνωρίζετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ πλέον το κράτος αλλά τους ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΕΑΝ έστω και ΕΝΑΣ από εσάς ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο θα επιδοθεί σε συμπολίτη μας για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, το όνομά του ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και θα ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Κι επειδή ως γνωστόν Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, κάποια στιγμή που ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ θα φύγει και οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, δεν νομίζω πως θα επιθυμούσατε και το δικό σας όνομα μέσα στις ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ των ανθρώπων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ την τύχη που είχαν οσοι συνεργάστηκαν με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στην κατοχή (μαυραγορίτες, "καρφιά" κλπ κλπ κλπ)
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ το αν θα ενσωματωθείτε με την κοινωνία και θα συμβάλλετε στη διατήρησή της με κοινό σκοπό την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ή αν θα χρησιμοποιήσετε τη θέση σας για να βγάλετε μερικά ευκαιριακά ευρώ... ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: