ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κινητοποιήσεις αστυνομικών. Δε θέλουν να πάνε στον Έβρο (κάνει κρύο;).


Κινητοποιήσεις αστυνομικών. Δε θέλουν να πάνε στον Έβρο (κάνει κρύο;).
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η διαταγή απόσπασης αστυνομικών στον Έβρο, στα πλαίσια αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης απαιτεί άμεση ακύρωση της διαταγής και προβαίνει σε κινητοποιήσεις, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τα ρέστα.

Οι αστυνομικοί, δηλώνουν πως αρνούνται να μεταβούν σε μια περιοχή, όπου δεν έχει EVEREST για να ξεκουράζονται, όταν δε διανύουν το 5λεπτο της ώρας που πηγαίνουν βόλτα με τα μηχανάκια και όπου θα αναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά τους. Όσο να πεις, είναι άδικο.

Όσο αφορά το σκοπό της μετακίνησης, που είναι η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, για την οποία οι απόψεις των αστυνομικών είναι γνωστές (να τους βουλιάξουμε, να πάνε στο διάολο, θάνατος ρε και τα σχετικά), δηλώνουν πως άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις, εννοώντας πως μπορούν να το κάνουν, αλλά αν είναι να το κάνουν οι ίδιοι, δε γαμιέται;

Το καλύτερο θα είναι, να κριθεί η διαμαρτυρία παράνομη και να αρχίσουν να τους κυνηγούν συνάδελφοι και "εισοδηματίες" αστυνομικοί με δακρυγόνα και κλωτσιές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής να τους βρίζουν που δεν υπηρετούν σωστά την πατρίδα.


Με λίγα λόγια, οι αστυνομικοί δέχονται να δέρνουν συνταξιούχους, μαθητές, φοιτητές, να πετάνε δακρυγόνα σε ειρηνικές πορείες απλών πολιτών, να σκοτώνουν 15χρονους, να προστατεύουν διεφθαρμένους πολιτικούς, να κάνουν βόλτες με τα μηχανάκια και να πίνουν καφέδες εν ώρα υπηρεσίας, αλλά μέχρι εκεί. Στον Έβρο κάνει κρύο.

RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: