ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο-χαστούκι από το Ρομέν Γαβρά. (με Jay-z και Kanye West)


Συνοδεύει το καινούργιο τραγούδι των Jay-z και Kanye West
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά προκαλεί με το έργο του. Αυτή τη φορά ο νεαρός σκηνοθέτης βρίσκεται πίσω από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "No church in the wild" των Jay-Z & Kanye West και τα κλικ στο youtube έχουν ξεπεράσει τα 2.000.000.

Οι εικόνες που αποτυπώνει ο Γαβράς είναι ανατριχιαστικές και σε αργή κίνηση. Διαδηλώσεις, εξεγέρσεις και σκηνές βίας στους δρόμους είναι το σκηνικό που κυριαρχεί ενώ παρακολουθούμε το απόλυτο χάος με συλλήψεις, φλεγόμενα αυτοκίνητα και σπίτια που προδίδουν την εγκατάλειψή τους. Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν ότι ο νεαρός σκηνοθέτης έχει εμπνευστεί από τα επεισόδια της Αθήνας.



Τα media έχουν ασχοληθεί με τον Γαβρά «περισσότερο απ’ όσο έχουν ασχοληθεί με τον Ντομινίκ Στρος Καν» είχε πει ο ίδιος στο Βήμα από το τηλέφωνο χωρίς να ακουστεί οργισμένος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εφημερίδα.

«Είναι παράξενο αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο κόσμος τρελαίνεται όταν δεν του λες τι να σκεφτεί» πιστεύει ο Γαβράς.

Και για ποιόν λόγο δεν δίνει εξηγήσεις;

"Όταν είσαι καλλιτέχνης -είτε σκηνοθέτης, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος- μιλάς με την δουλειά σου.

Αν αρχίσεις να εξηγείς τους λόγους που σε έκαναν να λειτουργήσεις έτσι ή αλλιώς, τότε μπορείς να προκαλέσεις σύγχυση και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα" είπε ο ίδιο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.


πηγή


δείτε εδώ παλαιότερη δουλειά του Ρομέν

Δεν υπάρχουν σχόλια: