ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Βούδας της Ραφήνας μίλησε: Σαμαράς ή χάος.


Κάποτε ο Πάκης διαμήνυε προς όλες τις κατευθύνσεις: Καραμανλής ή χάος. Φυσικά αν ο λαός ήταν πράγματι σοφός θα είχε επιλέξει χάος από τότε. Αλλά δεν ήταν ούτε και θα γίνει.

Ο Κ. Καραμανλής ήταν ο πολιτικός που κυβέρνησε την καταστροφική 5ετία και 2004-209 και ολοκλήρωσε το έργο του Σημίτη. Τι να πρωτοθυμηθώ: διορισμούς από όποιο παράθυρο υπήρχε, το φιασκο των stage, οι φωτιές του '07, δολοφονία Γρηγορόπουλου, η οριστική διάλυση των ταμείων με τα δομημένα, εμπλοκή στη siemens, βατοπέδι, η διάλυση του ήδη διαλυμένου φοροεισπρακτικού μηχανισμού, κατάρρευση κρατικών εσόδων, αύξηση του ελλείματος κτλ κτλ κτλ.

Σήμερα, μετά από δύο χρόνια σιωπής ο Βούδας της Ραφήνας ήρθε για να λιμνάσει τα ταραγμένα νερά της πολιτικής. Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:


«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.


Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

Εμπρός χαϊβάνια, Σαμαρά. Τα μέτρα σας τα έχουν κόψει ήδη και ας λέει ο Αντωνάκης για άλλη μια φορά ότι λεφτά υπάρχουν και ας υπόσχεται διορισμούς και ρουσφετάκια. Ανάπτυξη με 11μηνη εργασία επιδοτούμενη από τα ΕΣΠΑ του τέστιν. Μετά μην κλαίτε στις πλατείες ότι σας κόψαν μισθούς και συντάξεις. Δεν υπάρχει μου είπαν ψέματα/δεν ήξερα. Όλα τα χαρτιά είναι ανοιχτά και τα μέτρα παρμένα ήδη.



tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: