ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τόσο μαλάκας;


Τόσο μαλάκας; part 2
Θα τρελάνει κόσμο ο Αντωνάκης. Είπαμε, πως εν μέρει τον δικαιολογούμε, μετά το στραπάτσο των εκλογών, κάθε άλλη κοπέλα, θα ήταν στο δωμάτιο της πνιγμένη στο μαξιλάρι της και θα ξόδευε τόνους χαρτομάντηλα diana, αλλά όχι ο Αντώνης. 

Βλέπετε, ο Αντώνης είναι ο πιο εγωκεντρικός, φυσικά μετά το Βενιζέλο που είναι εκτός συναγωνισμού και δεν τον μετράμε στις λίστες, Έλληνας πολιτικός ever. Έχει ένα στόχο, ο οποίος μπορεί να τον τυφλώνει και να τον οδηγεί σε λάθος κινήσεις, αλλά παραμένει εκεί. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Και το θέλει όσο τίποτα στον κόσμο. Όταν είναι σπίτι του κοιτάζει την πρωθυπουργική καρέκλα και μονολόγεί. My own, my precious και άλλα παρανοϊκά. Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελε να πάμε άρον άρον σε εκλογές, χωρίς να υπολογίσει ή απλά να δει, τα δεδομένα και τις συνέπειες πιθανής αποτυχίας απόκτησης αυτοδυναμίας. Αν δεν ήταν και οι 50 έδρες, θα είχαμε και τον πρώτο πολιτικό αυτόχειρα του 2012, αλλά τι να κάνεις, ας βολευτούμε και έτσι.



Και μετά τον απαραίτητο, για την κατανόηση της ψυχικής υγείας του Αντώνη, πρόλογο, πάμε στις δηλώσεις του. "προτεραιότητα μας, είναι να αλλάξουμε τους όρους του μνημονίου" δήλωσε ο έχων τη λαϊκή (χαχα) εντολή Αντώνης Σαμαράς. Δηλαδή τι θες να μας πεις, ότι θα σε έχουμε να υπογράφεις όρους και μετά να τους αλλάζεις; Τόσο μάγκας; Σα να λέμε, σας αγοράζω και σας πουλάω; Εντάξει φίλε, προσωπικά ξεκινάω εκστρατεία υπέρ σου να ξέρεις, αλλά με έναν όρο. Θέλω αύριο να φέρεις μπουλντόζες και να μου γκρεμίσεις το σπίτι, με την προϋπόθεση φυσικά ότι μετά από κάνα μήνα θα μου το ξαναχτίσεις. 

Ξέρουμε φυσικά, πως η Νέα Δημοκρατία φώναζε για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ΠΡΙΝ συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση. Μετά το χάος. Άρα ή νομίζεις ότι οι Έλληνες είναι διανοητικά καθυστερημένοι, ή απλά είσαι τόσο μαλάκας.

Και μια πρόταση, ενώστε επιτέλους τις δυνάμεις σας με το άλλο το τσίρκο το ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι κουραστικό να ασχολούμαστε και με τους δυο σας. 

Όπως λέει και ένας φίλος μου, μετά το σίκουελ, η τριλογία είναι δεδομένη, οπότε να περιμένετε και το part 3

RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: