ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! Συμπαράσταση στην Ελευθερία Ψυχογιού‏


Επιτακτική ανάγκη για, εκ νέου συλλογή υπογραφών 

συμπαράστασης στην Ελευθερία.




Φίλες και Φίλοι
Τον Απρίλιο του 2011 ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών συμπαράστασης στην Ελευθερία Ψυχογιού, ζητώντας την απόσυρση της αγωγής της Χριστίνας Χριστοφάκη - Παγκάλου.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα που υποστήριζε την συλλογή των υπογραφών έκλεισε και εκχώρησε τα δικαιώματά της σε μια άλλη πλατφόρμα.Η νέα πλατφόρμα (www.change.org ), δεν μου έχει απαντήσει ακόμη εάν μπορεί να ανασύρει τις 390 υπογραφές που είχαμε μαζέψει.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει τρομερή στενότητα χρόνου.Πρέπει μέχρι τις 10 Φλεβάρη να έχουμε τις υπογραφές στα χέρια μας για να μπουν στην δικογραφία της δίκης που έχει ορισθεί για τις 8 Μαρτίου, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Έτσι, μετά από διαβούλευση με την Ελευθερία και την νομική της κάλυψη, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε νέα διαδικασία συλλογής υπογραφών  η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Φλεβάρη. Έχουμε στην διάθεσή μας 12 μέρες για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές. Ο νέος σύνδεσμος για την υπογραφή είναι:

http://freedompsixogiou.blogspot.com/2012/01/blog-post.html


Είναι πολύ σημαντικό να υπογράψουμε για συμπαράσταση στην Ελευθερία. Να θυμίσω ότι η Ελευθερία είχε συμμετάσχει στην εκδήλωσή που είχαμε οργανώσει ως ομάδα φύλου στο Σύνταγμα με τίτλο: Γυναίκες: Δυναμικός παράγοντας αντίστασης στην κρίση. Η Ελευθερία πρωτοστάτησε και στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στο ΧΥΤΑ.

Λίνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη υποκρισια,μα πολυ μεγαληηηη..Κατηγορουν τα ματ στην Κερατεα οτι επιτεθηκαν σε μανα εγκυο και λενε οτι αυτοι δεν εχουν συνεργησει ποτε σε τετοια εγκληματικη πραξη, αλλα στη μαρφιν δεν πειραζει που καψαν εν ψυχρω 4 ψυχες,μεταξυ των οποιων και ενα αγεννητο βρεφος.
Η προπαγανδα των δηθεν αριστερων δεν εχει ορια.

adespotos είπε...

Μιλάς μου φαίνεται για την προβοκάτσια του αιώνα.

Καλύτερα να μας πείς εσυ για την προπαγάνδα των δήθεν πατριωτών...και τα οριά της.